STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

bu defansla bizden hicbir sey olmaz

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | 2.Y | 19 Ekim

hayatının tek moral kaynağı GALATASARAY olan bir insan şimdi ne yapar beyler yardım ?

Hakemler hiç değişmedi ki ondan önce ki senede aynıydı. Artık korkmuyorlar bizden, azizin adını duyduklarında bi bok varmış gibi altlarına sıçıyorlar. Ligde 8 takım şikeye karışırsa o 8 takımın maçlarında hakemlerin korumasını iyi izleyin, 1 yıl aradan sonra herşey kaldığı yerden devam ediyor.

Şampiyon olmak için biz her zaman hakemlerle de mücadele etmek zorunda kalıyoruz..Aziz'in eli ŞL'ye kadar uzanmış bile olabilir.(İlk maçtaki penaltılar ikinci maçtaki kaldırılan ofsayt bayrakları filan..)

Biz kötü oynayınca hakemler daha rahat işlerini yapabiliyor..

Takımın forveti şimdilik Elmander-Umut tur :b5:

Maci izleyemedim. cok mu kotu oynadik. ayrica sahadan.com da baktimda eboue cikmis oyundan. insallah sakatlik falan degildi sebebi?

emreye duran top kullandirtmak futbol adina cinayettir,adam 20 yasina geldi topu ceza sahasina gonderecek gucu yok,insanin her attigi sut 10 mt yukardan autami gider kabiliyet dusmani

Böyle oynadığımızı gördükten sonra Cluj maçı hakkında hiçbir tahmin yapamıyorum ne olur ne biter kestiremiyor insan.

Emre çolak sana ne desem az kalır.Bu kadar şımarık vurdumduymaz oyuncu daha yoktur heralde.Anlamsız yerden attıgın şutlarla etmedıgım kufur bırakmadın bana.En sonunda gittin hakemın vermedıgı faulun ıntıkamın almak ıcın adamı bıctın oda gol oldu.Heralde ligde 11 futbolcusununnda en formsuz oldugu takım bızizdir.Diyecek birşey yok.

futbolcular remsne topu izliyor.ulan top sana degil birazda sen topa kos

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

cluj maçında hamit ve emre oynamasın , gerekirse engin oynasın.. daha kötü oynamaz tahminimce

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Engin-Melo-Selçuk

Elmander-Umut-Amrabat

Umut'un attığı golün ortası Amrabat'tan geldi. Ne istiyorsunuz adamdan daha anlamıyorum. Hamit'le Burak sefilleri oynadı yine.

o topa elmander dokunmasaydı o top defansa gelecekti. 1 tane hareketle iyimi oynadı şimdi amrabat. sahanın en kötülerinde biriydi. engin bundan 2 kat iyi top oynuyordu. ee ozaman ben niye bukadar para ödedim bu adama.

Riera oynuyacak aga.

trabzon madem tff ye bukadar gicik.ozaman gs-bursa gibi takimlari alirsin yanina indirirsin tüpcüyü.ünal aysal ne demisti;gerekirse tff yi secime götürürüz.

Semih her 9 noyu kahraman yapıyor Milli takımda da öyle.Olay basit at Semih'in tuttuğu adama uzan top rakip sahaya yerleş.

İsnisnasız her sağ açıkı yıldız yapan Hakan'a ise bişey demiyorum.

Bencede en büyük suçlu Fatih Terim sonuçta Kolo Toure var onun yerine Dany oynuyor Adriano var Balta oynuyor Kaka var Amrabat oynuyor komik hatalar.
hamiti sag acik amrabati 8m£ ya sol acik,s.ligi forveti olarak 5m£ ya buraki aldiran taraftar degil heralde,ne istediyse onu aldilar belasinimi ariyo daha

Çok basit goller yiyoruz.

Saha içinde 11 tane adam ne yaptığını bilmeden oynuyor, çok kopuk oynuyoruz.

Bir an önce toparlanmamız lazım.

Geri
Üst Alt