STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği - Galatasaray | 19 Ekim | 20.00

Bu türk basını kadar kolpa haber yapan bir basın dünya'da yoktur valla.

Sabah sabah milliyet beni delirtti yine.

Neymiş selçuk ve burak ya oynarsa? Çünkü milli takımdan sakatız diye çıkmışlar ama şimdi oynarlarsa problem olurmuş.

1.Bu adamlar sakat değildi hollanda ve estonya maçlarında Avcı sanki 11 de oynattı.

2.O zaman teknik direktör kararı idi şimdi sakat olmasalar imiş kazanabilirmişiz takımdan kaçmışlar.

3.Aynı gazetede hayatı milli takımdan kaçmak olan gökhan gönül için,fenere müjdeli haber gökhan gönül iyileşti diye veriliyor.

4.Bu arada Mehmet Topal'da iyileşmiş !!!!

Bu kadar taraflı iğrenç bir politika olabilir mi?

Sene başından beri özellikle burak ile ve şimdi de şelçuk ile sürekli uğraşıyorlar..Aynı seneryoları daha önce arda'da yaptılar.

Ama bugün ne volkan ayısı,ne gökhan gönül ne de bir başkası konuşuluyor.Hepsinin allah bin türlü belasını ......

Bugün güzel bir gün olacak İNŞALLAH...

0-2 kazanacağız. Selçuk-Burak Cluj maçı düşünülerek riske edilmemeli.

Aklıma geçen sezonki gençler maçı geldi fb maçından önceydi o maçada stresli çıkıyorduk Eboue reis yazmıştı golü yine benzer bir maç olur umarım.

Cluj maçı öncesi özgüven kazanmamız şart..Çok kayıp verdik son haftalarda ben telafi edeceğimize inanıyorum...

Ayrıca Gençlerin de kapanarak oynayacağını düşünmüyorum fazla o yüzden zor maç kolay da olabilir ama defansımızın ortalama üstü oynaması şart.....

Yenersek diriliş, yenilirsek çöküş olur. Beraberlikte değişen bir şey olmaz.

Eboue ve Melo'dan gol bekliyorum.:happynew:

Benim düşünceme göre yükselişe geçmemiz için pek fazla köklü değişiklik gerekmiyor Sarper Dost. Kendimce, şu an istenilen seviyede olamamamızın sebeplerini formsuzluk, bazı kritik oyuncularımızdaki tutukluk birazda güven eksikliği gibi her an düzelebilecek olan sorunlar olarak açıklıyorum.

Hocam anti-taktiğimiz çözüldü artık.Adam gibi defans yaparsan en kötü 1 puan alırsın,hatta kontradan da 1-2 tane atarsın.Dar alan oyuncusu yok takımımızda.Amrabat,Burak bunların hepsi geniş alan oyuncuları.Biz alanı daralttıkça daraltıp gol bulmaya çalışıyoruz.Biraz daha kontrollü oynarsak o zaman yükselişe geçeriz tam anlamıyla.

Kesin yenmemiz gerekiyor. Geçen sene Eboue çok güzel bir gol atmıştı, tam da önümdeydi. Yine stattayız bugün. Melo inşallah toparlamıştır kendini de gol atar, bugün ondan bekliyorum...

bana gore mac berabere biter , ya da mac ortada gecer

son zamanlardaki gibi sonucu tesadufler belirler

Muslera moralsiz defans moralsiz orta saha moralsiz milli takımlardan ötürü. Bir tek neşeli Elmander bugün en az 1 golü var. Ahanda yazıyorum buraya.

Bugünkü analizimi moraller üzerine kurdum.

Dipnot: Dün sinemada Çanakkale 1915 Diriliş'i izledim. Umarım bizde bugün küllerimizden doğacağız tekrar.

Beyler gece mac resmen ruyama girdi, 0-4 yeniyorduk ve malesef mac bitmeden uyandirildim.. ikinci yari oynaniyordu :D

Baros macta cosmustu, 2 golu vardi :asd:

insallah yeni bir donem baslayacak

0-1 olsun bizim olsun

Hiç bu akşam maç varmış gibi gelmiyor, milli takım arası bide son maçlarımızın kötü olması soğuttu galiba biraz. :)

Hocam anti-taktiğimiz çözüldü artık.Adam gibi defans yaparsan en kötü 1 puan alırsın,hatta kontradan da 1-2 tane atarsın.Dar alan oyuncusu yok takımımızda.Amrabat,Burak bunların hepsi geniş alan oyuncuları.Biz alanı daralttıkça daraltıp gol bulmaya çalışıyoruz.Biraz daha kontrollü oynarsak o zaman yükselişe geçeriz tam anlamıyla.

bak bazı dediklerin dogru. herkes bize geri çekilip alanı kapatıyor ama bizim topçular 3-4 maçtır hiç birşey yapmıyodu. aynı türkiye romanya maçı gibi. romanya çok iyi defans yapıyor dediler ama aslında milli takım hiçbişey oynamadıgı için onların defansı iyi gözüktü. hollandadan sahalarında 4 yediler. dahada çok yerlerdi. bizim futbolcular az formda olsunlar çıkışa geçeriz zaten. tabi senin dedigin gibi golü attıgımızda atletico madrid gibi kontrollü oyuna geçmek lazım.

Heyecan var la bende özlemişim galiba takımı.

:sad007: puan kaybi bekliyorum. berabere iyi olur sanki. kilit adam melo bu macta

Galibiyet serisinin başlangıcı olsun bu maç.

Neredesin Galatasaraylı ?

Bu maçtan alacağımız 3 puan hafta içi oynayacağımız Cluj maçını da etkileyecektir.Olası bir puan kaybında Cluj maçına çok tedirgin çıkabiliriz.Bu yüzden bu akşamki maç çok önemli.Umarım milli maç arası takıma yaramıştır da geçtiğmiz sezonki takıma yakın bir futbol izleyip galibiyete ulaşırız.

Geri
Üst Alt