Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.758
- 9.339
- 1.973
STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği - Galatasaray | 20.00 | 19 Ekim
Daha 5 dk yokmu ya?
Daha 5 dk yokmu ya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak 11'de. Rezalet. Allah'ım sen bizi güldür bugün kazanalım tüm yanlışlara rağmen.
sen bide bana sor her maç tt arenada canlı olarak izeyen biri olarak! inan sahada herşey okadar netki şimdi söyleyip burda maç öncesi kimseyle tartışmak istemiyorum umarım kazanırız burak 3-4 gol atar ama inanın buyuk maç kazandırmaz bu yapıAh renktas ahh.
Ben sezon basindan beri bunu soyluyorum ama insanlar bunu anlayamadilar hala. Hatta birkac kisiyle tartistigimi hatirliyorum.
Burak genis alan oyuncusu, one gececeksin ardindan Burak'i oyuna alacaksin, dagitacak ortaligi.
murfan teknik ve mental analizini yaptı mı macın:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
sen bide bana sor her maç tt arenada canlı olarak izeyen biri olarak! inan sahada herşey okadar netki şimdi söyleyip burda maç öncesi kimseyle tartışmak istemiyorum umarım kazanırız burak 3-4 gol atar ama inanın buyuk maç kazandırmaz bu yapı
Aynen, sahada tvdekinden farkli cok bariz gorunuyor.
Tabi bir de ozetleri izleyip yorum yapanlar da var, o ayri.