STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray | İlk Yarı | 19 Ekim

Burak sağolsun, bakalım gol krallığının diyetini daha kaç hafta ödeyeceğiz, kaç hafta sonra anlayacak bunu teknik ekip.

1-takımın beyni ujfalisi olmayınca böyle olur reis arkadan oyunu çok iyi kuruyodu takım öndeykende nerde ne zaman duracağını çok iyi biliyordu semihide hakanıda etkiliyodu iyi yönde 2-geçen seneki melonun %85i yok 3-Elmander formsuz takımın halide bu.

bu seneki takım kesinlikle desteği hak etmiyor...geçen seneki takım sonuna kadar savaşıyordu...

takımda hırs azim istek sıfır...

resmen içi boşalmış ruhsuz bi hali var oyuncuların...

çok ilginç ...

Herkes ben demiştim diyor madem ben de diyeyim. Uçmayın ligde rakipsiziz diye, rehavete kapılmayın diye başlık açmıştım.

Burak über transfer olduğu bir takım olmamalıydık.

Gecen seneki playoff lardan beri yani playoff larda dahil bu takim bjk macinin ilk yarisi haric hicbir macta gecen seneki futbolunu oynamadi,oynayamadi yada oynatmadilar...

Engin dönuyor artık son maçı.Geçen seneki gibi dönsün de çoştursun

Israrla söylüyorum.

Burak varsa 4-5-1, 4-3-3 oynamamız lazım.

Haa Burak ile Elmander'i oynatıyorsan olmaz o iş hocam. Sonucu bu olur.

rezillik diz boyu , bir takim nasil bu kadar aciz duruma duser

takım hiç iyi durumda değil.fatih hocada baş sorumlu.adaletli forma dağıtmıyo.yekta ve aydını oyuna almalı.hamit ve amrabat çok kötü.

İkinci yarı atarız arkadaşlar.Umarım.

Şu koşmayan takıma Messi ve Ronaldo ilaç olamaz ciddiyim.

moral bozukluğunu unutmayın. ani bi manu maçı var. orda kaka olsaydı neler değişridi? devamıda iyi gelirdi. nasıl avcı hollanda maçında selçuku kesti ve selçuk o sıralar iyiydi. ve o maça etki edebilirdi ama oynatmadı. sonrasında da giderek kötü oyun çıktı. bizde de öyle işte. o ilk mçlar hem biz hemde milli takım için dönüm noktası olabilirdi oyunlar itibariyle.

serkan kurtulusa bile calim atamayan adama bastik 8 m£ yu bekliyoruzki iki calim atsinda oynasindaa.engin hamitten 3 gomlek ustun futbolcudur derken burda millet ustumuze cullaniyodu,f.terimde uyusun son 4 mactir rakipler ayni taktikle yeniyo bizi ama terim uyusun

takıma noldu bilmiyorum ama koşcak hali yok adamların

Burak sağolsun, bakalım gol krallığının diyetini daha kaç hafta ödeyeceğiz, kaç hafta sonra anlayacak bunu teknik ekip.

Hadi yine iyisin, fırsat çıktı sanada.

Kimse bana Elmander-Burak kötü masali anlatmasin. Biz hep kötü durumlarda kisileri suclariz (Türk milleti). Pozisyona giremiyoruz ki Burak ve Elmander birsey yapsin. Rakip alanda 3 pas yapamiyoruz. 1 pas, 2 pas ve orta --> out. Defans'ta cok hata yapiyoruz, rakip hizli cikiyor ve hemen hemen her ataklari tehlikeli. Bizim daha bir organize atak'imiz yok. Bunu görememek icin kör olmak lazim yani. Acil birseyler degismeli, ama bosuna yaziyorum, kisa zamanda zaten degismez ve sali günü CL'e mental olarak veda ederiz gibi görünüyor.

ulan yeter be, terime kizarim artik, hamiten katkisi sifir , 10 mAcdir sifir sifir sifir, yeter ya. buragda alin s...gitsinler

Önden seni alalım.8.'likten takımı Enginle Neco'yla şampiyon yapan, bize yeniden şampiyonluk söyleten(geçmişini söylemiyorum bile)

bu adama biraz saygı.Şunlara 2-3 ay ceza verilsin

ve ayrıca takım hiç konsantre değil bi de burakla 4-4-2 olmaz.4-5-1 oynamalıyız.

Geri
Üst Alt