STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray | İlk Yarı | 19 Ekim

1-takımın beyni ujfalisi olmayınca böyle olur reis arkadan oyunu çok iyi kuruyodu takım öndeykende nerde ne zaman duracağını çok iyi biliyordu semihide hakanıda etkiliyodu iyi yönde 2-geçen seneki melonun %85i yok 3-Elmander formsuz takımın halide bu.

4 Engin Baytar gibi delici ve patlayıcı özelliği bulunan adamımız yok.

transfer politikası rezaletti. geçen yılki kadro iyiydi keşke bozmasalardı.

fenev bile bundan kötü oynayamaz yemin ediyorum

@Senol Hira adamin asabini bozma

Tempomuz sıfır

Lekic-Zec çıkmadılar

Ortayı üçlediler

Biz de 45 dakika top çevirdik

Galatasaray gibi bi takımda stoperinden santraforuna kadar herkes dökülüyorsa hoca da biraz düşünmeli. sezon başından beri hiçbişey yolunda gitmiyor ama hoca da ekstra bişeyler denemiyor. her maç birbirinin aynı.

AW: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray | İlk Yarı | 19 Ekim

gecen sezon gümbür gümbür top oynayan takima. amrabat hamit burak gibi isimler geliyor ne oldu bu takima ya

Biz den bu sene bisey olmasacagi anlasildi

Farklı taktikler denenmesi lazım 4 4 2 lokum gibiyiz lokum rakip için.

Demba ba yerine git Buraki al, Assaidi yerine git amrabati al, defansa son dakika toure den vazgecip git crisi al.

Takim kosmuyor. Melodan bir hayir gelmeyecegi zaten en bastan belliydi. Engin desen takimini yanliz birakan daha kendine sahip cikamayan bir futbolcu

Amrabat'ı kakalayıp q7'yi alsak daha iyi :D

fbye laf atardık bu takımda ruh yok, kim gelse fark etmez diye. Şimdi aynı durumda olan biziz.

Her maç full mücadele eden kalitesiyle fark yapan takım gitmiş. Her maçı 3-0 öndeymiş gibi başlayıp maç sonuna kadar o havada oynayan bir takım gelmiş.

Terim futbolcuları fazla başıboş bırakıyor..Bekler stoperler olmadan 6 kişiyle de hücum yapılır, saçma sapan işler yapıyoruz, daha doğrusu bir şey ortaya koyduğumuz yok..

Birbirinin aynı maçlar izliyoruz sadece..

Futbolcuların neredeyse hepsi o kadar formsuz ki anlayamıyorum. Futbolcu kalitesiyle ilgisi yok bu oyunun gençlerbirliği bizden daha mı kaliteli bir takım ki bu kadar ezildik oyunda... başka sorunlar var diye düşünüyorum...

allahim bir takim bu kadarmi kotur olur,hic mi insanda gurur,onur ve isine saygi gostermez arkadaslar son 20 senen en kotu galatasarayi var ilk yarida,beyin gitmis inanc gitmis ve sozum Terim seni adaletli bir zan ederdim ama yanilmisin,Hamit cifte standart uyguluyorsun,adam ayakta duramiyor sen yine israrla formayi veriyorsun;tek suclu sensin Terim,ilk kez YONETIM SUCU YOK,butun Transferleri sen yaptin ve takipmi YOK ETTIN YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR

STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği - Galatasaray | 20.00 | 19 Ekim

Hursut bu ligin vasat, averaj adamlarindan biridir. Ama rakibin ustune ustune gidecek cesareti var en azindan.

Bizimkilerde o bile yok.

İlk yarının özeti: Gençlerbirliği'nin en kötü oynayan oyuncusu bizim en iyi oynayan oyuncumuzdan daha iyi oynuyor..

Burak sağolsun, bakalım gol krallığının diyetini daha kaç hafta ödeyeceğiz, kaç hafta sonra anlayacak bunu teknik ekip.

sende tutmuşsun bir burak. sanki takım bir halt yiyor buraga pozisyon hazırlıyorda bura durmadan kaçırırıor. melonun attıgı topta kızdım okadar. herbişeyde buraga sallaman olmuyor artık. bari bütün takımdaki topçulara kızda bukadar burak nefretin ortaya çıkmasın.

Şampiyonlar ligi bitine kadar böyle beyler,takım resmen ligi bıraktı..dua edelimde fener puan kaybetsin..Yoksa adamlar tarihlerinin en kötü sezonlarından birine başlamalarına rağmen şu 4-5 haftada 2 puan geriden bize fark vuracaklar..

Uzun zamandır bu kadar kötü bi Galatasaray izlememiştim, hiç umudum yok ama umarım 2. yarı bişeyler değişir.

Geri
Üst Alt