STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray | İlk Yarı | 19 Ekim

ben anlamıyorum geçen sene ki kadroya süper takviyeler geldi ama takım kocaman bir sıfır şu anda.bu hale neden geldi bu takım anlamıyorum.

Hakan, Burak ve Emre bir kere daha kalitelesini gösteriyor.. uA da düzgün taraftar ayağına uyusun bakalım. Yalnız burası ne Ts ne Bjk bunu unutmasın bu şımarık futbolcular.

sistemin değişmesi lazım agalar devre arasında da bu takıma bir 10 NUMARA lazım.

serkan kurtulusa bile calim atamayan adama bastik 8 m£ yu bekliyoruzki iki calim atsinda oynasindaa.engin hamitten 3 gomlek ustun futbolcudur derken burda millet ustumuze cullaniyodu,f.terimde uyusun son 4 mactir rakipler ayni taktikle yeniyo bizi ama terim uyusun

Amrabat konusunda imza.Gs'da oynarken Serkan'a çalım atamayan bi sol açık görmedim

Hamit ortaya, Melo defansa daha yakın, Amrabat sol açık, Aydın sağ açık... Kısacası 4-3-3. Ben de katılıyorum bu görüşe... 2 forvetle bu şekilde oynamanın hiçbir yararı yok.

Hursut'un ,Amrabat'tan eksigi yok

Yahu şu mantalitemizi değiştirelim artık. Tamam top nerdeyse tamamen bizde. Ama 1-0 mağlup taraf biziz.

Bir çözüm bulunmalı. Topu eve götüreceğiz sonunda.

terim hakedene forma vermediği sürece bu böyle gidecek maaslesef.hurşit başımızı döndürdü resmen yazık. valla.skibbe rijkaard dönemi geri döndük o dönemler geride kaldı derken..maç izlemek bile zulum artık

8.hafta olmuş hala burak'ı konuşuyorsunuz yapmayın etmeyin yaa valla midem bulanıyor

Üstüne koyup daha iyisini beklerken takımın düştüğü hal nedir gerçekten anlamıyorum.

------------Fernando-------

Eboue--Semih--Dany--Hakan

Aydin--Melo--Yekta--Amrabat

--Burak Yilmaz--J.Elmander---

Emre out Yekta in

Hamit out Aydin in

Riera veya Umut'da sonradan girmeli simdilik bukadar yeter, bu iki oyuncu en cok küfür yiyen oyunculardi benim tarafimdan.

hocaaa 4-2-3-1 yada 4-3-3 oynasana ne bekliyorsunn :mad:

takım her hafta daha kötüye gidiyor,iyiye gitmesi gerekirken.

Her maç olduğu gibi yine çöpe giden bir ilk yarı izledik.Bu sene Beşiktaş maçının ilk yarısı ve Akhisar maçı dışında ilk yarıların hepsini attık çöpe.Bu kadar kötü futbol olmaz arkadaş.Hücum yapamıyoruz tempo yapamıyoruz savunma zaten yapamıyoruz anlamadım gitti.1 sezonda bir takım bu kadar mı değişir anlamak mümkün değil.Golde Eboue'nin çok büyük hatası var bedavadan gol yedik nerdeyse.Ayrıca Fatih Terim'e de kızmak lazım.Şu koskoca ülkede Hakan Balta'yı kesecek adam yok mu Allah için.bu kadar yeteneksiz bu kadar pozisyon bilgisi 0 bu kadar acemice hareketler yapan bir adam yoktur dünyada.Çağlar neden alındı bu takıma yada şöyle sorayım neden oynamıyor Çağlar hiç ? Bu Hakan'ı da kesemiyorsa eğer bıraksın futbolu gitsin. yeter arkadaş ayıptır.bu kadar harcanan paranın karşılığı bu olmamalı.Nerede geçen sezonki Galatasaray nerede bu takım.Engin'i,Necati'yi geçen sezonki Elmander'i,Selçuk'u özledim ben.

biz kötüyüz tmm ama hakem bizden de kötü oyunu sogutmaktan baska isi yok

Kimse bana Elmander-Burak kötü masali anlatmasin. Biz hep kötü durumlarda kisileri suclariz (Türk milleti). Pozisyona giremiyoruz ki Burak ve Elmander birsey yapsin. Rakip alanda 3 pas yapamiyoruz. 1 pas, 2 pas ve orta --> out. Defans'ta cok hata yapiyoruz, rakip hizli cikiyor ve hemen hemen her ataklari tehlikeli. Bizim daha bir organize atak'imiz yok. Bunu görememek icin kör olmak lazim yani. Acil birseyler degismeli, ama bosuna yaziyorum, kisa zamanda zaten degismez ve sali günü CL'e mental olarak veda ederiz gibi görünüyor.

Çift forvet zor aga. Yani şl seviyesinde hep 3 orta saha var. Bizim eksiğimiz var bu konuda. Ligde geçen yıl gittikte şl de olmaz. Tek forvete dönmek lazım. Ama ne Burak ne de Elmander tek forvetin adamları değil.

Bi takım nasıl bu kadar çöker.Acaba geçen sene oyunculara fazla mı kondisyon yüklendi anlamadım:SS:

ayrıca geldiğinde de dedim amrabat 8 milyonluk oyuncu değil en fazla 4 milyon eder. amrabat ancak bi alternatif olabilir bu takımda bel bağlanacak adam değil. fatih hoca amrabatta bi potansiyel olduğunu düşünüyor ama yanlış tespit yapmış amrabatta o potansiyel yok.

Geri
Üst Alt