STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray | İlk Yarı | 19 Ekim

sende tutmuşsun bir burak. sanki takım bir halt yiyor buraga pozisyon hazırlıyorda bura durmadan kaçırırıor. melonun attıgı topta kızdım okadar. herbişeyde buraga sallaman olmuyor artık. bari bütün takımdaki topçulara kızda bukadar burak nefretin ortaya çıkmasın.

aynen hay burak sülaleni yeter bellemiş burakta burak ulan insan müsvettesi bir tek burak mı kötü lanet olası bende engelli şahıs böyle söylüyorum

Saha içinde şu an kimse sorumluluk almıyor, Lider yok sahada lider,

Büyük takım topçusu diye bişey var aga sene başından beri diyorum. Amrabat- Burak- Çolak falan hatta Umut büyük takım topçusu değiller olamazlar da. Necati gider Sociedad'a 0 gol atıp geri gelir ama bizde oynar takır takır fenere beşiktaşa gitse de takır takır oynar. Transferler hep yurt içinden yapıldı Avrupa futbolunu takip eden adam yok Terim dahil. Krasic 7'ye geldi Keita 7'ye geldi Amrabat'ın maliyeti daha fazla. Dünyadan bi haberler stopere de 1.sınıf bi adam lazımdı Dany iyi gibi ama tutmayabilirdi de onda da kumar oynandı. 1.sınıf golcü eksikliği de Burak gibi bi kazmayla kapatıldı o zaten tez konusu:o Attığı goller önemli değil 100 tane atsın isterse adam topu ayağında tutamıyor aga yok böyle bişey ADAM TOP TUTAMIYOR AYAĞINDA bu adam futbolcu.

Önden seni alalım.8.'likten takımı Enginle Neco'yla şampiyon yapan, bize yeniden şampiyonluk söyleten(geçmişini söylemiyorum bile)

bu adama biraz saygı.Şunlara 2-3 ay ceza verilsin

Sana ne oluyor bebek. Ne dedik? Hamit ve Burak takimi bozuyor. Bunda ne var? Fatih Terim bunlari görmüyorsa kizarsam ayip mi?

yav Burak ciksa sanki duzelecek her sey, takimda birak pozisyon hazirlamayi orta acan adam yok

Eboue tac atacak da ,takim pozisyone girecek

Futbolcular kadar F.Terim de çok kötü durumda.Rakipler çözdü bizi, takımda güven problemi var, kanatlar işlemiyor ama hoca hiçbir hamle yapmıyor.Arkadaş bu takım tek bir strateji üzerine mi kuruldu diye soruyor insan ister istemez.

Elmander-Umut oynarken en azından pres yapıyorduk.Ne zaman Burak oynamaya başladı, takım dökülüyor.Tekrar Elmander-Umut ikilisine dönmemiz lazım.

Sahadaki oyuna bakınca kazanamayacağımız apaçık ortada.

Her maç olduğu gibi yine çöpe giden bir ilk yarı izledik.Bu sene Beşiktaş maçının ilk yarısı ve Akhisar maçı dışında ilk yarıların hepsini attık çöpe.Bu kadar kötü futbol olmaz arkadaş.Hücum yapamıyoruz tempo yapamıyoruz savunma zaten yapamıyoruz anlamadım gitti.1 sezonda bir takım bu kadar mı değişir anlamak mümkün değil.Golde Eboue'nin çok büyük hatası var bedavadan gol yedik nerdeyse.Ayrıca Fatih Terim'e de kızmak lazım.Şu koskoca ülkede Hakan Balta'yı kesecek adam yok mu Allah için.bu kadar yeteneksiz bu kadar pozisyon bilgisi 0 bu kadar acemice hareketler yapan bir adam yoktur dünyada.Çağlar neden alındı bu takıma yada şöyle sorayım neden oynamıyor Çağlar hiç ? Bu Hakan'ı da kesemiyorsa eğer bıraksın futbolu gitsin. yeter arkadaş ayıptır.bu kadar harcanan paranın karşılığı bu olmamalı.Nerede geçen sezonki Galatasaray nerede bu takım.Engin'i,Necati'yi geçen sezonki Elmander'i,Selçuk'u özledim ben.

Çağlar daha kötü desem.. :)

Hadi yine iyisin, fırsat çıktı sanada.

Aslında hep Burak kendini sevmeyenlere fırsat verdi, biz ise kendini ispatlama fırsatı verdik. Her maç fırsatı tepti, tepti, tepti. Biz de yenildik, yenildik, beraber kaldık, yeniliyoruz.

Hursut'un ,Amrabat'tan eksigi yok

Var, böyle kolay kolay sacma oyunculari begenmeyin. Yoksa takimda 11 tane Amrabat olur. Ama Amrabat Hursut'tan cok daha iyi. Bana göre Amrabat biraz korkarak oynuyor. Cok iyi biri degil, hep elestirirm, ama sistemin kurban'i.

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray | Devre | 19 Ekim

eboue böyle çalımlar yemezdi adamdan 2 tkere çalım yedi. adam dogru dürüst topa vuramadı top köşeye gitti anasını satiyim. hakan baltanın kanadıonda oynayan adam herzaman yıldız olur. bu artık bilinen bişey. hamiti seviyorum zamana ihtiyaç var dedim ama hiç birşey oynamıyor. gerçi oynayan biraz emre biraz melo digerleri karavana oynuyor.

Arkadaşlar beklentiniz yüksek olmasın.. Bu maçı kazanamayacağımız belliydi..

45 'de Umut girer Burak çıkar

65'de Aydın girer Hamit çıkar

80'de Yekta girer E.Çolak çıkar

Melo ve Selçuk birleşimi dünya çapında bir 10 numara oyuncu yapıyordu.Şimdi performansları düşünce 10 numara ihtiyacımız ortaya çıktı.Hücumda zenginliğimiz yok.Neyse bu haftalarda çok zorlanacağız anlaşılan.

allah askina ya h.baltaya guvenilip yola cikan zihniyet olurmu ya.ulan yuz defa dedi bu taraftar su takima adam gibi bi sol bek adam gibi son vurus ustasi avrupa capinda bir golcu alin diye,yabanci transferlerini yurt icinden yapan takimin vizyonu budur iste

Nasil Terim elestirilmezmis Terimin takimi bu ulannnnnnnnnn,Haznedaroglu hakli butun transferleri yaptilar tek suclu Terim kimse masal anlatmasin.

Les :mad: biz bu değiliz olamayız,olmamalıyız geçen senenin onda birini oynayın be insaf :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Burak veya Elmander'i pozisyona sokan vardami Burak-Elmander kötü olsun? Yapmayin böyle, takim'da cok seyler eksik beyler. 1 oragnize atak'imiz yok, bu olmamali. Neyin pesindesiniz siz. Kisileri secmeyin, takim halinda cok kötüyüz.

Istisnasiz herkes bitmis durumda takimda. Elmander biraz debeleniyor, hepsi bu. Istisnasiz hepsi bitmis.

Emre güya teknik. Ne sut atabiliyor, ne orta acabiliyor

Amrabat´in ortalarindan bajsetmeyecegim bile. Lesh.

Melo Galatasaray´da kalma sansini simdiden bitirdi diyebilirim. Zor kalir artik

Eboue büyük düsüs icerisinde

Muslera bile degajlari taca atiyor ya.

arkadışı birisi yazmış şampiyonlar ligi bitene kadar böyle diye.sanki şampiyonlar liginde tozu dumana katıyorlar.bir takım neyse odur arkadaş.kusura bakmayın

Geri
Üst Alt