STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray | Devre | 19 Ekim

harbi salak adamalr kaynıyıor forumda. adam takımın yenilmesinin faturasını sadece buraga kesiyor. sank burak tek başına maç yapıyor:mad: buragı bende çok tutmuyorum ama herşeyin onun üzerine atılmasına kıl oluyorum. melonun attıgı topu tutmamasına bende sinirlendim. takımda biraz emre biraz melo gerisi fasa fiso oynuyor.

takım ciddiyetsiz,konsantresiz,çok formsuz,bi de üstüne hazır olmayan bi hamitle oynuyoruz ve 4-4-2 de amrabatla burak kayboluyo.. ama bunlar halledilebilir.tabi herşey fatih hocada bitiyo.

Geçen sene kanatımız yoktu.12 milyon euro harcadık yine yok

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray | İlk Yarı | 19 Ekim

Aslında hep Burak kendini sevmeyenlere fırsat verdi, biz ise kendini ispatlama fırsatı verdik. Her maç fırsatı tepti, tepti, tepti. Biz de yenildik, yenildik, beraber kaldık, yeniliyoruz.

Neden sadece Burak üzerinden eleştiri yapıyorsun ? Benim anlamadığım nokta bu.

Burak kötü oynayabilir tamam. Ama takımda kötü oynayan sadece Burak değil ki.

Şu Burak takıntından vazgeç bence. Kendini çok hırpalıyorsun. Bir yanlış yapsın da hemen eleştireyim diye.

lan saçma sapan konuşup adamın canını sıkanlar yokmu burada deli olacam var ya çok pis küfredecem dayanamıcam artık lan amrabatı beğenmiyorlar takımda yine bişiler yapmaya çalışanlardan birisiydi lan yerelre göklere sığdırmdğınız burak denilen çıplak kral nerde adam hiçbirşey yapmıyor hala amrabat diyorlar o burakı ......:mad:

Kadro olarak ligin ern siradan takimlarindan birisi olan Genclerbiriligi, futbol dersi verdi bize resmen. Nedense hic sinirli degilim. Gülüyorum

temel ozellikleri kastetmiyorum bende , ama ne zaman baksam daha etkili adam her zaman hazir

Dostum, Gencer su an takim halinda iyi. Biz takim halinde kötüyüz. Amrabat aman aman diyecegim bir oyuncu degil ve bu yüzden kötü takimda ön plana cikamaz. Ama kesinlikle Amrabat Hursut'tan daha yetenekli, bunlari konusmamiz bile sacma geliyor bana acikcasi. :)

Şutlar leş

Paslar Leş

Organizasyon Leş

Herşey LEŞ

muslera da uzun topları lütfen Burak'a atmasın lütfen.

stsl vizyonlu transferle stslde bile başarılı olunamıyor

Geçen seneki suçlu da terimdi o zaman,dimi birader
gercekleride gor,7.kez s.ligine gidiyoruz terimle ve 1 kez gruptan cikamamisiz,adamin takintilari var bunuda inkar etmeyin.ona bakarsan muslera yerine laura yi aldiracakti,elmanderi kendi aldirmamisti,semihide g.zan ve servet sakatlaninca zoraki oraya koymustu kapatmayin gozlerinizi

Allahın ergenleri ... :mad:

harbi salak adamalr kaynıyıor forumda. adam takımın yenilmesinin faturasını sadece buraga kesiyor. sank burak tek başına maç yapıyor:mad: buragı bende çok tutmuyorum ama herşeyin onun üzerine atılmasına kıl oluyorum. melonun attıgı topu tutmamasına bende sinirlendim. takımda biraz emre biraz melo gerisi fasa fiso oynuyor.

Kesinlikle :ka21:

o değilde hamit ne is yapar

hakan balta peki her gün antreman yapan adam 500 kere orta açsa 1 tanesi tutucak ceza sahasını lan 2 antreman yapsam daha iyi orta açarım el insaf be

KApattım ben maçı, belki birşeyler olur.

eğer 2.yarı hamit oynarsa daha maçı izlemem.

Kadro olarak ligin ern siradan takimlarindan birisi olan Genclerbiriligi, futbol dersi verdi bize resmen. Nedense hic sinirli degilim. Gülüyorum

Inan bana Onur, bende gülüyorum izlerken. Bunu yazmiyim dedim, simdi düsman kesilirim dedim ama gercekten gülüyorum. Yahu 1 organize atak yok, sadece 1.

Hemen asmalar kesmeler başlamış bile... ManU maçında da böyle konuşsaydınîz ?

Geri
Üst Alt