STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray | Devre | 19 Ekim

öyle bir durum ki 25 oyuncumuz arasında formda olan yok

hepsi verebileceklerinin en azını veriyor şu anda

harbi salak adamalr kaynıyıor forumda. adam takımın yenilmesinin faturasını sadece buraga kesiyor. sank burak tek başına maç yapıyor:mad: buragı bende çok tutmuyorum ama herşeyin onun üzerine atılmasına kıl oluyorum. melonun attıgı topu tutmamasına bende sinirlendim. takımda biraz emre biraz melo gerisi fasa fiso oynuyor.

Adama sen çok mu akıllısın diye sorarlar? K.bakma kendi üstüme alınmadım zaten alınabileceğim bir laf etmemişin ama sonuçta saygı diye bir kavram var. Lütfen..

Engin Baytar :42::42::42:

bari berabere kalbilsek...:sad007:

Ulan bi hursuta bakiyorum bide bizim amrabata bakiyorum sinirlerim depeme cikiyor

öyle bir durum ki 25 oyuncumuz arasında formda olan yok

hepsi verebileceklerinin en azını veriyor şu anda

keşke şike yapsak fener gibi,formda olmasak bile kazanırdık.ya da balık şansı bizde de olaydı...

Valla Terim hocamızı da eleştirmek en doğal hakkımız. Geçen sene rahattı ve tek kulvardan ilerledik herşeyi istediği gibi organize ediyordu. Bu sene işler değişti 9 günde 3 maç yapıyoruz çok yıldız !! var takımda ve duran toplarda Selçuk olması gerekirken her maç farklı kişiler geçiyor takıma. Hoca biraz geçen seneye bakmalı, belli başlı şeyleri oturtmalı. O herşeyi bizden iyi görüyor ve elbette hatalarını düzeltecektir.

gercekleride gor,7.kez s.ligine gidiyoruz terimle ve 1 kez gruptan cikamamisiz,adamin takintilari var bunuda inkar etmeyin.ona bakarsan muslera yerine laura yi aldiracakti,elmanderi kendi aldirmamisti,semihide g.zan ve servet sakatlaninca zoraki oraya koymustu kapatmayin gozlerinizi

servet-zan sakatken çoğu kişide semihi değil ceyhunu stopere çekerdi. tamam eleştirilmeyecek değil ama böle takım kötüyken hatası olmadığı yerlerde bile eleştiriler başlıyo. ölçüsünü tutturmak lazım.

Umut giriyorsa, Elmander cikmali. Burak cikmamali.

umut in burak out

Hemen asmalar kesmeler başlamış bile... ManU maçında da böyle konuşsaydınîz ?
biz 1-0 yeniliyoruz diye kizmiyoruz ki isterse 3-0 ,4-0 yenilsin

ama sahadaki halleri umutsuz vaka ,milleti cildirtan bu

millet hocayı eleştiriyor diye gereksiz triplere girmeyin. kimse saygısızlık yapmıyor eleştirisini dile getiriyor.

bu takım haftalardır stoperinden santraforuna kadar dökülüyorsa ve hoca çözüm adına yeni hiçbirşey denemiyorsa eleştiri çok normal. bizim gibi takımda herkes kötü olamaz. yolunda gitmeyen bişeyler vardır illaki.

lan saçma sapan konuşup adamın canını sıkanlar yokmu burada deli olacam var ya çok pis küfredecem dayanamıcam artık lan amrabatı beğenmiyorlar takımda yine bişiler yapmaya çalışanlardan birisiydi lan yerelre göklere sığdırmdğınız burak denilen çıplak kral nerde adam hiçbirşey yapmıyor hala amrabat diyorlar o burakı ......:mad:

amrabat napıyormuşta buraktan iyi oynuyormuş onu bize anlatsana. bizde anlayalım. mesela ne yapmaya çalışıyor amrabat. yapmaya çalışmıcak yapacak. birini üfürtüp birini övme.ç 2 side kötü işte lami cimi yok.

inanılır gibi değil ilk yrıdaki sayılı kaleyi bulan şutlarımızdan biriside o beğenmediğiniz amrabat burak nerde lan çıplak kral nerde odun kafalı ergenler sizi:mad:

Hemen asmalar kesmeler başlamış bile... ManU maçında da böyle konuşsaydınîz ?
hemen asma kesme ne demek,bak bakalim takim kac haftadir gole galibiyete hasret.son 5 mactir topmu oynuyor takim neden bahsediyosun

Maçın özeti: Allahını seven bize sahip çıksın.

Stl'den dışında oyuncu bilen yok.Bi scout ve transfer konusunda becerikli yönetim şart.

Inan bana Onur, bende gülüyorum izlerken. Bunu yazmiyim dedim, simdi düsman kesilirim dedim ama gercekten gülüyorum. Yahu 1 organize atak yok, sadece 1.

Mac esnasinda güldügüm cok oldu. Yalnizim ya evde, belki ondandir. Babam 45 dakika küfür show yapmisti yoksa. Beni de sinirlendiriyor o zaman :D

Bu takim sinirlenmemi bile haketmiyor. Böyle sacma bir takim olamaz. Kadro olarak söylemiyorum. Genel olarak cok sacma bir takim olmusuz

Hakan baltanın auta giden adamı çekip adamlara pozisyon yaratması nasıl bir iştir ?

millet hocayı eleştiriyor diye gereksiz triplere girmeyin. kimse saygısızlık yapmıyor eleştirisini dile getiriyor.

bu takım haftalardır stoperinden santraforuna kadar dökülüyorsa ve hoca çözüm adına yeni hiçbirşey denemiyorsa eleştiri çok normal. bizim gibi takımda herkes kötü olamaz. yolunda gitmeyen bişeyler vardır illaki.
aynen.mesela 4-4-2 olmuyo artık.heleki amrabat ve burak oynarken 4-4-2 saçmalığın daniskası.

Geri
Üst Alt