STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

hakan muslera yerine laura yi aldiracak olanda oydu.su hamiti izledikten sonra 500bindolara keitayi neden istemedigini aciklasinda bilelim,buraka 5 milyon verdiren o,amrabati israrla isteyip 8m nu bize gömende o,rierayi sif kendi aldirdi diye oynatanda o,su forvetleri gordukten sonra barosun ne gunahi var demezmi insan.f.terimin listesinden falan bi cacik olmaz.f.terimin oldugu hicbir takimda oyle dunya yildizi falan beklemeyin,adam hayt huyt la oynatacagi futbolcu ariyor

Renkdaş Keita konusunda haklısın bende gelmesini çok istemiştim ama olmadı.Fatih Teriminde hataları var ama en büyük suçlu yönetim onu demek istiyorum.Ayrıca Shaqiri alınsaydı Amrabata gerek kalmayacaktı.

Öne geçince oyuncular kendilerini oyuna kaptırıyor.

Onur güzel diyorsun da adm napsın arkasında onu yedekleycek yetenekte bit türk oyuncu yok ki.

Son dakikada riera'nın topu çalışını gördünüz mü. Herif defansif olarak kendini geliştirdi çok. Duran toplarıda iyi 3'lü orta sahanın önüne serbest oyuncu olarak 1 kere denesek ne kaybederiz. Paslarıda çok iyi. Melonun azalan ofans etkisini onunla artırabiliriz. Hem selçukla iyi paslaşır ve kanatlara oyunu yayabiliriz.

Tuna yapılacak çok basit hamleleri yapamıyor hoca bu yıl

Eboueyi çıkarıp baltayı sahada tutması çok basit bir örnek

Takımda sol bek sıkıntısı varmı var.ÇEk abicim sola ebouye çıkar dökülen hakanı,Çek hamiti sağa

Baltanın yerinede sok rierayı

SOnrada senin dediğini yapsa çok mu zor bu hamleler

Maçta biri yanlış yapıyor hemen takıyor ona hoca çok açık bu.Özelliklede yabancıysa bu

Musleranın teker teer saydım 7 tane degajına (3 tane üst üste taca attı) kenardan bir kere demezmi biri yapma muslera diye

Yazılacak çok şey varda toparlayamıyorum cümleleri

Çok çok çok basit hatalar yapıyoruz,çok çok basit hamleleri yapamıyor hoca

Ondan çok bilecek değilim ama bazı şeyleride görmemek elde değil

Ujfa gitti defans bitti.

Defans yapmayı unutmuşuz.

ve de konsantresiz,ve de fatih hoca çok hatalar yaptı.

2-1 öndeyken o defanstaki boşluklar nedir tamam Galatasaraysın sürekli hücumu düşünüyosunda bunlar önemli puan maçları ligdeki durum ortada farkı dahada açıp ligi koparmak varken nedir bu rahatlık, ciddiyetsizlik 2-1 öne geçmişsin yap defansif duruşunu gençlerbirliği senin üzerine daha çok adamla geldikçe sen zaten ilerde net pozisyonlarda yakalıcaksın.

Amrabat tamamda Burak'tan önce bir yığın St adı geçti. 1. sırada ki adamı almak var 3. sırada ki.Yönetim her zamanı kendisi için kolay olanı eşşek yükü para vererek seçti.Transfer konunsunda amatör bi yönetimimiz var.Bunu geçen sene devre arasındada görmüştük.Az daha şampiyonluk kaçıyordu.

Eboue-Semih-Dany-Hakan Eboue'yi çıkar uefa'ya katılmayı hedefleyen anadolu takımının defansı
birade f.terimi savunacaz diye gercekleri gormemezlikten gelmeyin,5 milyon buraka veren yonetim heralde 10 milyonda avrupa capinda bir adama verirdi,parayimi esirgediki yonetim,diaarra dediler yok pahali gelmesin dedi,drogba dediler yok 5,5m yillik fazla kalsin bu ne be,eboue yi bile f.terim yuzunden kaciracaktik adamlar 8 istedi terim 3,5 insinler alalim diyo heriflerle dalga gecer gibi

ulan be Allahtan korkmazlar . be utanmaz ergenler, be vicdansızlar hala utanmadan arlanmadan amrabata laf atıyorlar lan :mad: sizi var ya bana verseler ahhhh bi verseler Allahın ergenleri sizi adam daha ne yapsın be ne yapsın öne doğru oyunda oyunu çevirmemizde adamın payı çok büyük hala utanmadan arlanmadan adamı eleştiriyorsunuz ama niye sizin gibi ergenlere gol atacak çalım atacak dimi :mad: asıl siz o çıplak kral burakın çıktıktan sonra takımın nasıl hücümda organize oldğunu görün ulan o burakı bana savunan ... emre denilen cin olmadan adam çarpmaya çalışan ergenin yüzünden maç buralara geldi amrabat önünde pas atmıyor adama nie çünkü mevkidaşı belki onu keser oyanayamaz emre biraz delikanlı olun adam gibi değerlendirin hakkını verin bazı şeylerin :mad:

Yürü git be .

emre hakan çok etkisiz forvet arkası yaratıcı oyuncu şart

Reira yı bir maçla kral ettiniz yahu, Reira bu haftaya ilk 11 çıkarırsın ilk küfür edeceğimiz adam o olur. :D şaka gibi.

Kral etmedik. Emin sol bek oynadığı maçlarda bile hakan baltayı 10'a katladı. Rierayı sol açık değilde Üçlü orta sahanın solunda yada. Önünde bir maç görmeliyiz. Sol açık olamayacak kadar yavaş. Bu maçta orta sahada ki pas sıkıntısını sahada kaldığı sürece çözdü. Kimse olmaz demesin sol bek olarak oynattıysak orada da oynatırız.

Ama hafta içi solbek riera olacak gibi.

Arkadşa o kadar eleştriri var hepsi de bireysel. Biri de çıkıp demiyorki neden 1-2 olduktan sonra şuursuzca rakip kaleye gittik demiyor. Bok gibi oynuyon, ona rağmen öne geçmeyi başarmışın, sen ne diye ne yaptığını bilmeden, takımca rakip kaleye saldırıyon kardeş? Kontrollüce oynasana? Fatih hocam büyüksün, büyük adamsın, lütfen, artık her hafta ayni şeyleri yaşamaktan bıktık biz.

Emre'nin daha kaç korneri pç etmesi gerekiyor Hocam?????

Bide Aydın; neden hiç bir zaman o topa değemedin neden

Muslera

Eboue Semih/Dany ??? ???

??? Melo/??? Selcuk Amrabat

Umut/Elmander ???

bu takima sol bek sag kanat stoper birde forvet sart iki seneden beri burda millet sol bek sag kanat ve forvet diye biyerini yitrtiyor ama yönetim ve fatih hoca bunu anlamiyor... artik kimi alirlar bilemem ama bu transferler sart oglu sart...

Terim: Bu sene kim bize güzel gol atmak isterse atabiliyor, çok güzel goller yiyoruz. Çalışıyoruz(!) ama birtakım şeyleri yapamıyoruz..

2-1 öndeyken o defanstaki boşluklar nedir tamam Galatasaraysın sürekli hücumu düşünüyosunda bunlar önemli puan maçları ligdeki durum ortada farkı dahada açıp ligi koparmak varken nedir bu rahatlık, ciddiyetsizlik 2-1 öne geçmişsin yap defansif duruşunu gençlerbirliği senin üzerine daha çok adamla geldikçe sen zaten ilerde net pozisyonlarda yakalıcaksın.

hocam takımdaki sorunlar çözülür. ciddide olurlar,konsatre de olurlar ama fatih hoca çok hata yapıyo.yekta ve riera ilk 11 oynamalı artık.

hamiti sag acik amrabati 8m£ ya sol acik,s.ligi forveti olarak 5m£ ya buraki aldiran taraftar degil heralde,ne istediyse onu aldilar belasinimi ariyo daha

fatih hoca bunu eskidende yapmıştı gidip fabio pinto,christian,bratu,prates,sarr vb. isimlere dünyanın parasını döktürüp borc batağına girmemize neden olmuştu bir şekilde..

Ujfa gitti defans bitti.

Defans yapmayı unutmuşuz.

bence fatih hoca bu konuya fazla önem vermiyor bu yıl. melo geçen yıl her maç stoper gibi dafansa yardım ederdi bu yıl onunda umrunda değil ve fatih hoca bu durumu bi türlü görmüyor. ortasahadan kaynaklı bi defans sıkıntımız var. tabi ujfalusinin olmaması da etkiliyor

hocam takımdaki sorunlar çözülür. ciddide olurlar,konsatre de olurlar ama fatih hoca çok hata yapıyo.yekta ve riera ilk 11 oynamalı artık.

Bu maçtan sonra Fatih Hoca kesikleri atar umarım yoksa aynı ciddiyetsizlik devam etcek gibi.

2. yarı da en büyük sorun şuydu.Adamlar degajla poziyon buluyor.Neden, çünkü Semih önünde kim oynarsa oynasın topa vurduruyor.

Geri
Üst Alt