STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Aklıma gelmişken yazayım. Yahu bir takım bütün kornerleri rezalet kullanabilir mi ?

Ön direğe kesip duruyoruz. Önceden çalışılmış falan olsa eyvallah ama öyle bir durum yok. Korneri kullanan oyuncular topu ceza alanına ittiremiyorlar. Çok garip ama böyle.

aydina verilen sans yektaya verilse yekta simdi takimin direk oyuncusuydu...aydini 2.lig kirmizi gurupta lig sonuncusu bir takimda top oynarken gordugum gun yasayacagim sevinci tarif bile edemem

Fatih Terim'in söylemesi gereken

hücum yapamıyoruz , iki "düzgün" pas yapıp hızlı oynayamıyoruz

savunma yapamıyoruz , saçma sapan goller yiyoruz

2 1 öne geçince oyunu sıkıştırıp yavaşlatamadık ben bunu anlamıyorum ,aynısı geçen sene selçuğun frikik golüyle 1 1 yaptığımız fener maçında da yapmadık halbuki 1 puan yetiyordu ...

artık ders olmuştur herhalde abi. yaşayacak ne varsa yaşadık sezon başından beri..yapılcak her hatayı da yaptık.

2-1 öndeyken 5 ofansif adamla oynuyoruz. barcelona bile böyle oynamıyor bu ortasahayla her maç 2-3 gol yeriz

Rezalet futbol oynamaya devam ediyoruz,1 puana seviniyorum.

Tuna yapılacak çok basit hamleleri yapamıyor hoca bu yıl

Eboueyi çıkarıp baltayı sahada tutması çok basit bir örnek

Takımda sol bek sıkıntısı varmı var.ÇEk abicim sola ebouye çıkar dökülen hakanı,Çek hamiti sağa

Baltanın yerinede sok rierayı

SOnrada senin dediğini yapsa çok mu zor bu hamleler

Maçta biri yanlış yapıyor hemen takıyor ona hoca çok açık bu.Özelliklede yabancıysa bu

Musleranın teker teer saydım 7 tane degajına (3 tane üst üste taca attı) kenardan bir kere demezmi biri yapma muslera diye

Yazılacak çok şey varda toparlayamıyorum cümleleri

Çok çok çok basit hatalar yapıyoruz,çok çok basit hamleleri yapamıyor hoca

Ondan çok bilecek değilim ama bazı şeyleride görmemek elde değil

Onur sana hak veriyorum kesinlikle ama hakan bunu ilk defa yapmıyor ki. Direkt olarak sen yedeksin imajı vermeli ona. Ben biraz uçmak istiyorum şuanda solbekte sabriyi bile görmek isterim bazı maçlarda. Sabri ve amrabatın hızı ile rakip sağ bölgesini sağlama almaya çalışır. Sen kendi sağ tarafından yardırır pozisyon bulursun.

Hoca sabit düşüncelerinden vazgeçmesi gerekir. Geçen sene bu takımda kimsenin yeri garanti değildir. Hissini çok kusursuz yerleştirmişti. Ama bu sene herkeste bir rahatlık bir koşmama, boş vermişlik var. Geçen senenin en büyük özelliğimiz olan ve rakibi hataya zorlayan orta sahadaki pres'imiz yok artık. Forvet umut ile elmander ile basıyor diye boşluyorlar gibi geliyor bana bilmiyorum yanlışta olabilir.

Birde genç oyunculara biraz değineceğim. Hep fenere genç oyuncuları b.k ediyorlar diyip duruyoruz ama adamlar belkide doğrusunu yapıyorlar. Bizim gibi 10 senedir parlayacak diye oyuncuyu saklayıp kadroda fazladan gereksiz oyuncu olmasını engelliyorlar. Baktık olmuyor göndereceğiz arkadaş bunun lami cimi yok. Yurt içi istemiyorsak iki gaz verip avrupa 2 ligleride olabilir. Türk oyuncuları şu ben çok iyiyim oraya gitmem gibi burunu havalı tavırlardan vazgeçtiği an türk futbolu çağ atlar.

İyi oynarkende gol yiyoruz kötü oynarkende bu defansla avrupada hüsrana uğrarız.

fener sansa mansa kafaya oynarda asil sorun biz bu sene neye oynayacagiz...

böyle bi maçtan sonra oyuncuları bireysel olarak eleştirmek yersiz bence. sezon başından beri bütün takım tel tel dökülüyor.

biraz istekli ve arzulu her takım bizi bozuyor.

hoca da yeni hiçbir şey denemiyor.

her maça aynı taktik aynı diziliş aynı anlayış

bi arayış bi çaba yok.

aydina verilen sans yektaya verilse yekta simdi takimin direk oyuncusuydu...aydini 2.lig kirmizi gurupta lig sonuncusu bir takimda top oynarken gordugum gun yasayacagim sevinci tarif bile edemem

öyle deme aydın ligimizin en süratli topçusu

birileri alınır sana.

4-5 senedir aydından bi orta bekliycez diye ömrümüz gitti

hala aydına bayılanlar var :D

Uğur Meleke : Terim melo ve hamit ısrarı ile kariyerine leke sürüyor ,terim adelet neyi grektiriyorsa onu yapardı bana göre melo ve hamiti oynatmak adil değil ...

Semih ve Dany pozisyon bilgisi olarak tecrübe kazanmalı. Ujfa bizi çok kötü zamanda yalnız bıraktı. Cris tecrübe diye geldi adam kaplumbağa çıktı..

Geçen sene rakip basınca stoper mevki üçleniyordu Melo ile birlikte. Savunmayı toparlamak lazım bir an önce.

Maçın öyle anları var ki atağa çıkacağız ama kimse yok, rakip basıyor geride kimse yok..

Amrabat ve Burak boş alan oyuncuları. Bizle oynarken kimse geride boşluk bırakmıyor. Umut'un sahada yaptığı presi keşke tüm oyuncular yapsa.

Melo geçen yılın %70i kadar bile değil. Elmander talihsiz sakatlıklar yaşıyor..Hamit ve Melo'ya verilen şans Yekta, Ceyhun ya da Çağlar'a verilseydi keşke..Sabri-Aydın'a bile razıyız artık. Terim aynı şeyde ısrar ede ede doğruyu bulamayacağının farkına varmalı..

Bu sene şampiyon ordu dalga geçtik nedimle laneti tuttu adamın

Ujfaluji aga geçen sene bizim defansı adam eden futbolcuymuş

Selçuk ne zaman dönecek ?? bilgisi olan varmı

Eboue'de ciddiyetsizlik var.Bence buna sinirleniyor.Eboue o çalımları yiyecek adam değil.
peki h.baltada ne var,aydinda ne var,mac tam tempomuzda giderken adama herzamanki gibi bodoslama faul yapip duran top yaptiran kabiliyet dusmani e.colak ne oluyor...f.terim kendine gelsin,bu macta eboue yi iyi izleyen gordu milli mactan yorgun geldigi icin ileri bile cikmadiki 90 dakikayi cikarayim diye ama olmadi,1 kez kötü oynama lüksü olsun

Geri
Üst Alt