STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

hep adam kaçırarak gol yiyoruz 1.goldede öyle 2.goldede öyle 3.goldede öyle

Bu arada hemen imparatora sallamak için foruma üşüşenleri görünce bu insanoğlunun ne nankör bir varlık olduğunu anlarsın, ulan adam küme düşmeye oynayan takımı aldı sil baştan takım yaptı, fenerin sahasında kupa kaldırdı doğru dürüst derbi kaybetmedi süper kupada fenerin eline verdi 2 3 maç kötü gidince bık bık bık ...

2 sene önce F.Terim i eleştirenler GS gelmesini istemeyenler geçen seneki başarıdan dolayı birden İmparator büyüksün demeye başlamışlardı şimdi ise 2-3 maç kötü gidince özlerine döndüler.

aynı milli takımımız gibi oynuyoruz

ruhsuz, ümitsiz, birbirinden kopuk

adeta sahada, kafası kopmuş tavuk gibi bir o yana bir bu yana dönüp duruyoruz

Hosunamı gitti.Kendine küfür ettirmeden ikile ulan.

1-Cris gelirken,Baros oynamazken nasıl ki ağır konuşuyordum ya konuştuklarımın arkasındayım hemde daha pis küfürlerle komple yönetim ve Ft için ..

2-sen kimsinde bana ikile ulan dersin şimdi yürüde endamını görelim...

Fatih Terim: Eboue oyundan cikarken uzuluyormus. Bir de bize sorsunlar bakalim biz nelere uzuluyoruz.

Eboue de cikar herkes cikar oyundan. Oyuncular bir silkelenecek once kendilerine bakacaklar. Uzulmekle olsa bu isler!

aziz var beyler fenerde , aziz demek +30 puan demek.. fener her türlü ilk ikiye girer

Biraz eleştirim olacak.

Muslera - Şu topu oyuna sokmaya çalışırken biraz daha sabırlı olmalı, dan dun vurduğu toplar ya taca ya rakibe gitti.

Eboue - Düşüş var.

Semih - Yanında elit bir stoper olmalı ki gelişimi devam etsin, bu yaşta her maç üzerine birşeyler koymalı.

Dany - İyi ama Galatasaray' da daha iyisi olmalı, Galatasaray' ın oyuncusu değil.

Hakan - Bildiğimiz Hakan, koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.

Melo - Yavaş yavaş kendine geliyor.

Emre - Bugün çok kötüydü, umarım soyunma odasında Terim' den dayak yememiştir.

Hamit - Bizim büyük bir istek ve sabırla beklediğimiz Hamit bu değil.

Amrabat - 8,5 milyona çok daha iyisini alabilirdik.

Elmander - 11' e ilk yazılacak oyuncu.

Burak - Bir türlü takıma oturamadı.

Umut - Bugün Burak' tan çok daha faydalı oldu. Umut-Elmander ideal ileri ikili gibi gözüküyor.

Aydın - Etkisizdi. Ama gelişim gösterdiği açık.

Riera - Oyunda kısa süre kaldı ama faydalıydı. Bir kaç maç asıl yerinde Amrabat' ın yerine denenebilir.

Fatih Terim - İlk yarıdaki oyunumuz aynı Rijkaard' ın dökülen Galatasaray' ının oyunu gibiydi. Topu kullanamadığın zaman o topa sahip olmanın hiç bir önemi yok.

4-3-3 görüşüne katılıyorum.. sabri sol bekte hakan'dan fazlasını verir , hem defansif hem ofansif olarak

yalnız riera orta sahada olmaz bence .. engin oynar orda , hem presiyle hem hırsıyla hem de yeteneğiyle fark yaratır :ayatollah:

Mustafa rierayı oraya yazmamın sebebi topa hakim olabilen 3 oyuncunun yan yana olmasının vereceği katkı. Oyunu kanatlara hızlıca atabiliriz böylece. Sabri ve amrabatın önlü arkalı olması savunmada biraz sorun yaşatabilir ama ileriye hızlı çıkmamızı ve en azından hakanın geriye dönememesi sorunundan kurtuluruz.

Oynadığı son maçlarda ki defansif oyununu inanılmaz beğeniyorum riera'nın duran toplarıda iyi kullanıyor. En azından emre gibi 50 tane kullanıp boşa göndermiyor.

Emre'de arda abisinin izinden gitmeye başladı. Daha olmadan ben oldum havalarına girmeye başladı. :(

her kontra atakta defansımız evlere şenlik. yerleşik düzen diye bişey yok. sürekli panik halindeler. semih, dany ne yapacağını şaşırıyor.

atağa çıkarkende defansın katkısı sıfır. sürekli melo, emre defansa gelip top almaya uğraşıyor. 4 kişi (hakan-semih-dany-eboue) ataklarda yerlerinde sabit duruyorlar.

ama tek sorun bu değil. burak oyuna katkısı sıfır, takım oyunu sıfır. hoca bundan sonra burağı 2-0 dan sonra yada akhisar gibi maçlarda oynatsın artık.

hep adam kaçırarak gol yiyoruz 1.goldede öyle 2.goldede öyle 3.goldede öyle

Hep adam kaçırıyoruz çünkü ortasaha göbeği iyi işlemiyor..M.Topal kazması bile Melo'nun yerine daha iyi bir hamle olabilirdi,çünkü en azından defansa bol bol koşu yapıyor ve 3.stoper olup açık kapatıyor..

her kontra atakta defansımız evlere şenlik. yerleşik düzen diye bişey yok. sürekli panik halindeler. semih, dany ne yapacağını şaşırıyor.

atağa çıkarkende defansın katkısı sıfır. sürekli melo, emre defansa gelip top almaya uğraşıyor. 4 kişi (hakan-semih-dany-eboue) ataklarda yerlerinde sabit duruyorlar.

ama tek sorun bu değil. burak oyuna katkısı sıfır, takım oyunu sıfır. hoca bundan sonra burağı 2-0 dan sonra yada akhisar gibi maçlarda oynatsın artık.

alan savunması yapıyoruz ama beceremiyoruz.

adam adama dönsek eminim daha az gol yeriz.

2 sene önce F.Terim i eleştirenler GS gelmesini istemeyenler geçen seneki başarıdan dolayı birden İmparator büyüksün demeye başlamışlardı şimdi ise 2-3 maç kötü gidince özlerine döndüler.

Eleştiriye lafım yokda kardeş ,birde akıl vermeleri yokmu ...Sanırsın hepsi birer ferguson

1-Cris gelirken,Baros oynamazken nasıl ki ağır konuşuyordum ya konuştuklarımın arkasındayım hemde daha pis küfürlerle komple yönetim ve Ft için ..

2-sen kimsinde bana ikile ulan dersin şimdi yürüde endamını görelim...

Yine diyorum al ikile ulan.Şikeci senın ne mal oldugunu bilmiyormuyuz bu forumda daha önceki mesajlarında.Kendini Galatasaraylı göstermeye çalışma bide küçük beyninle.Hade narşla çöplüğüne şimdi.

Mustafa rierayı oraya yazmamın sebebi topa hakim olabilen 3 oyuncunun yan yana olmasının vereceği katkı. Oyunu kanatlara hızlıca atabiliriz böylece. Sabri ve amrabatın önlü arkalı olması savunmada biraz sorun yaşatabilir ama ileriye hızlı çıkmamızı ve en azından hakanın geriye dönememesi sorunundan kurtuluruz.

Oynadığı son maçlarda ki defansif oyununu inanılmaz beğeniyorum riera'nın duran toplarıda iyi kullanıyor. En azından emre gibi 50 tane kullanıp boşa göndermiyor.

Emre'de arda abisinin izinden gitmeye başladı. Daha olmadan ben oldum havalarına girmeye başladı. :(

Artık Riera'mı oynar Yekta'mı oynar Engin mi oynar bilemiyorum ama Emre ve Hamit bir müddet dinlensin lütfen

Emre duran toplara dokunmazsa , şu saçma sapan faullerini de yapmazsa o zaman fikrim değişebilir

bu dany iyi hoş hızlı çevik, ama taktiksel yönü kademe bilgisi rezalet, çok amatörce hareketler yapıyor defansta. kaç pozisyonda defansın ortasını boş bıraktı geriye dönerken sallana sallana yürüyor

fatih hocayı sadece eleştiriyoruz. ama aslolan GS olunca sivridilli olabilyo insan.

Semih-Dany defans ikilisiyle bu iş gitmez-uyum 00000000,özellikle Dany bi altıpasta bi ortasahada naptğı belli değil.

Geri
Üst Alt