STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray | M.S | 19 Ekim

Bana bak koçum sen benim hangi takımlı olduğumu bilemezsin büyüklerin sana hiçmi öğretmedi bilmediğin konular hakkında yorum yapma diye he yavrumm..:lol:

Engin özledik lan seni!!!

2 sene önce F.Terim i eleştirenler GS gelmesini istemeyenler geçen seneki başarıdan dolayı birden İmparator büyüksün demeye başlamışlardı şimdi ise 2-3 maç kötü gidince özlerine döndüler.

İşte bu zihniyetten de nefret ediyorum. Herkes eleştirilebilri arkadaş. impartoru canımdan çok severim ben. Ama bazı şeyler kötü gittiğinde de eleştirmek taraftarın en doğal hakkı. Fatih hoca da bu yıl formsuz, bunu kabul etmek lazım.

Semih-Dany defans ikilisiyle bu iş gitmez-uyum 00000000,özellikle Dany bi altıpasta bi ortasahada naptğı belli değil.

zamanında Chivu'yu ya da Toure'yi alabilseydik bu sıkıntıları yaşamazdık bence..Semih'in yanına tecrübe lazım

Semih-Dany defans ikilisiyle bu iş gitmez-uyum 00000000,özellikle Dany bi altıpasta bi ortasahada naptğı belli değil.

Dany benim halı sahada ki halim, bende bazen defasnta sıkılıp bende 10 lira verdim ulan, bende ileri çıkacam bende çalım atacam diyorum ,bu çocuk tam bir amatör ruh ::)

Bana bak koçum sen benim hangi takımlı olduğumu bilemezsin büyüklerin sana hiçmi öğretmedi bilmediğin konular hakkında yorum yapma diye he yavrumm..:lol:

He baktım koçum..Bildiğim bir konu varsa senın tuttugun takım şikeci.Tamammı güzel kuş.Ha birde gecen sene son mac nasıl döşedik ama ağladınmı o gün güzel kuş.:D

cluj maçında göbekte gökhan zan olursa kimse şaşırmasın

zamanında Chivu'yu ya da Toure'yi alabilseydik bu sıkıntıları yaşamazdık bence..Semih'in yanına tecrübe lazım

2side atik oyuncu defansı toparlıcak,pozisyon almayı bilicek defans lazım,2side aynı topa koşuyor,kafaya çıkıyor,şaşkın ördek gibi 2si oynayınca.

enginde takımda olsa bişey değişmezdi.

engin tek başına maç alabilirmi, yada alsa kaç maç alır

ama mevkiisinde hamitten daha iyi oynardı bundan eminim

engin tek başına maç alacak değil elbet

ama bugün oynayan emre çolak ya da hamit'ten hatta ikisinin toplamından daha çok katkı vereceğine eminim

en azından hırslı , mücadeleci ve iyi pres yapan bi oyuncu engin

Dany benim halı sahada ki halim, bende bazen defasnta sıkılıp bende 10 lira verdim ulan, bende ileri çıkacam bende çalım atacam diyorum ,bu çocuk tam bir amatör ruh ::)

Aynen anlatmak istediğimde bu,6pasta Muslera önünde kaleye gelen top vurmaya çalışıyor,ahanda 3.golü takarlar böyle sorumsuzca davranırsa,pozisyon alma 0.

He baktım koçum..Bildiğim bir konu varsa senın tuttugun takım şikeci.Tamammı güzel kuş.Ha birde gecen sene son mac nasıl döşedik ama ağladınmı o gün güzel kuş.:D

Hee ağladım ama sevinçten yavrumm...:coffee:

bizim sorunumuz mental

futbolcu kalitesi değil,

takım olamamışız.

Bal, şans, tesadüf...Ne olursa olsun 2-1 öne geçmişsin. Maç tam tersine dönmüş. Tüm avantaj sende. Moral bulmuşsun...

Ama sen ne yapıyorsun ? Defansı bir kenara koyup, süper yetenek Aydın ı oyuna sokup farka koşmaya çalışıyorsun...

Sonra ne oluyor ? İki tane gol yiyorsun.

Küçük takımlar bile maç içinde birkaç ayrı taktik uyguluyorlar.

Bizim taktiğimiz falan yok.

Hee ağladım ama sevinçten yavrumm...:coffee:

Doğru fb li oldugun için şampiyon oldugunu sanıp sevinçten ağlamıssındır.Bak sinirimi geçirdin 2 dakkada sağol yavru kuş.Biraz daha alıntı yapta dalgamı geçmeye devam edeyim.

Yavrum sen iyi görünmüyosun valla bak ...:lol:

alan savunması yapıyoruz ama beceremiyoruz.

adam adama dönsek eminim daha az gol yeriz.

Bravo, Fatih Hoca alan savunmasını yerleştirmeye çalışıyor.

Ama yediğimiz gollerin tek açıklaması bu değil.

İlk golde Eboue topa hamle yapmaya çalışmıyor, adama şarj yapmaya çalışıyor. Yediği çalımın peşinde.

İkinci golde Hakan ve Amrabat duran top kullanılırken adamı kaçırıyorlar, sonra birbirleri ile kavga ediyorlar. Arka direğe ortalanan topa 2 rakip oyuncu koşuyor, bizden kimse koşmuyor.

Üçüncü golde de kaleciden dönen topu uzaklaştırması gereken ortasaha orada değil, yerine rakip oyuncu bomboş vuruyor.

Doğru fb li oldugun için şampiyon oldugunu sanıp sevinçten ağlamıssındır.Bak sinirimi geçirdin 2 dakkada sağol yavru kuş.Biraz daha alıntı yapta dalgamı geçmeye devam edeyim.

Yavrum sen iyi görünmüyosun valla bak ...:lol:

Cevap: STSL 12/13 H:8 | Gençlerbirliği 3-2 Galatasaray | 2.Y | 19 Ekim

biz öne geçiyoruz ve şuursuzca koşuşturuyoruz. kontrol altına alsana yahu. yeter hocam artık. eskişehir maçında aıllanmadıkımı. biz tamamen apanalım defans yapalım demiyoruz. bekle kontra atak yap. atleticoda öne geçip bunu yapıyor. yedigimiz goller komedi lan.

Bu sene bu senaryoyu daha çok göreceğiz demiştim.Son dakikada yemedik ama bu sefer 2 dakikada 2 gol yedik.

Bu maçın teknik analiziyle,diğer maçların analizi aynı.Değişen bir şey yok malesef.

Şampiyon olmanın ilk kuralı,öne geçtiğin maçlarda puan kaybetmeyeceksin.Veya az kaybedeceksin.Kasımpaşa maçında öne geçtik,son dakika golüyle kazandık.Bursa maçını öne geçtik,rakibin 2 hediye golüyle kazandık.Eskişehir maçı öne geçtik son dakikada yedik,bu maç öne geçtik 2 dakikada 2 tane yedik.Çok kötü oldu,çok.

Yanlız yediğimiz 2. golde yine konsantrasyon eksikliği.Her maç aynı şey oluyor.Amrabat,Dany iyi niyetli bir şeyler yapıyor ama çok amatör(Hamit iyi niyetli değil,berbat)

Geri
Üst Alt