STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 27 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 27 Ekim

Burak sezon sonu yine gol kralı olur ama golcü olamaz !!

Burak'a gülüyorum :D Çok garip yahu :D

Cevap: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 1-0 Kayserispor | 1.Y | 27 Ekim

sen cok biliyosan cebinden 10-20 milyon cikarda yonetim alsin.. o kadar paran yoksa gelip burda takimda en cok gol atan herifi elestirme.

sen kimsin istedigimi elestiririm sana mi sorcam bob

Evet batıyor. Ben Türk'üm kardeş, bu ülke de Türkiye ve düzgün Türkçe kullanmak, kullandırmak benim görevim!

allah allah senin gorevin olabilir ama benim degil.. koydede turkce yazmayi bilmeyenler var.. 15 senedir turkiyeye gitmediysem benim sucum ne. cok komiksin.

Tamam hata Amrabat'da. Terim de ondan terketti sahayı.. Burak iyi golcü dediniz he dedik geçtik pardon ama Terim'e de anlatın o zaman Burak'ı ;)

Terim amrabattan dolayı terketti sahayı fırçayı burak değil amrabat yiyecek. Burak golcüdür kaçırabilir ama amrabat çevresinde ki adamlar boşken ölü noktaya doğru koşmamalı. Boşuna hem kendini yoruyor hemde arkadaşının psikolojsini bozuyor. Son pozisyon eboue'de delirdi. Pas-pas-pas olay budur ayağında tutarak rabibin hata yapmasını sağlayamazsın pas yaptıkça saniyelik hatalar doğar cezalandırırsın. Amrabat çok beğendiğim bir futbolcu yardırmaları falan harika, türkiye kupası finalinde ayakta izledim adamı ama vizyonu biraz dar, paslaştığı sürece kendini boş bölgeye atıp unutturabilme şansı varken bunu kullanmıyor

akbabalar toplanmış gene

:asd:

Burak böyle goller kacirsa da her mac bir tane atar herhalde.

Arenada 31bin kısı varmıs fena degıl bence

Terim amrabattan dolayı terketti sahayı fırçayı burak değil amrabat yiyecek. Burak golcüdür kaçırabilir ama amrabat çevresinde ki adamlar boşken ölü noktaya doğru koşmamalı. Boşuna hem kendini yoruyor hemde arkadaşının psikolojsini bozuyor. Son pozisyon eboue'de delirdi. Pas-pas-pas olay budur ayağında tutarak rabibin hata yapmasını sağlayamazsın pas yaptıkça saniyelik hatalar doğar cezalandırırsın. Amrabat çok beğendiğim bir futbolcu yardırmaları falan harika, türkiye kupası finalinde ayakta izledim adamı ama vizyonu biraz dar, paslaştığı sürece kendini boş bölgeye atıp unutturabilme şansı varken bunu kullanmıyor

amrabat pası buraga ulaştırdı mı ulaştırdı. buraga sinirlendi terim :o

10 hafta oldu hala burak burak yeter artık ya burak bu takımın bir parçası ve bizde Galatasaraylıyız neden adama destek vermek yerine her maç sonu burak'a eleştiri yağdırılıyor !!

1df9f1c8fb-669.png

Haftaya böyle bi kadro denenebilir aslında.

Karşılaşmanın ikinci yarısında skorborddan yapılan duyuruda karşılaşmayı 31 bin 409 seyircinin takip ettiği açıklandı.

Geri
Üst Alt