STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 27 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray - Kayserispor | 19.00 | 27 Ekim

Alıp yeni bir sayfa açarız İNSALLAH

Cris oynamaya başlarsa daha iyi olucağını düşünüyorum ama çoğu taraftar onu düşünmüyor.Melo Cluj maçında da yok Yekta takımla oynamaya başlamalı şimdiden.

Cris mi güldürmeyin adamı

ben katilmiyorum, dany zaten biraz sakat stoper, son macta üstüne o yagmurlu, camurlu sahada daha kötü olacagi kesin gibiydi bu konuda, öylede oldu.

yoksa o maca kadar olan maclardaki perfromansi o kadar kötü degil dany nin, cristen iyi en azindan bence normal sartlrda dany

Dany Cris'ten daha genç ama kendine çok fazla güveniyor yaptığı hatayı tekrar yapıyor.Cris artık futbolu bırakır ama bence daha fazla faydalanabiliriz hemen bırakılacak bir futbolcu değil.

1-2 maçta kötü futbolcu olduğunu görmüşsün tebrikler.

bana iyi yanını göster deki cris oynadığı maçda şunları yaptı 1 senelik oyuncu için Dany'i kesmeye gerek yok . Dany'i oynata oynata kazanacaksın. o alışkanlıklarından vazgeçirirsin tecrübe kazandırırsın.

bana iyi yanını göster deki cris oynadığı maçda şunları yaptı 1 senelik oyuncu için Dany'i kesmeye gerek yok . Dany'i oynata oynata kazanacaksın. o alışkanlıklarından vazgeçirirsin tecrübe kazandırırsın.

Oynata oynata derken doğru diyorsun ama bu ikisi için de geçerli.Dany oynamalı yanında Cris'de oynayabilir.Sonuçta transferin sonunda gelmiş ve öyle kolay bir mevkiide oynamıyor.

Amrabat serbest oynarsa süper olur, zaten elde 2 forvetimiz var (Burak-Umut) Umut yedek oturur, Burak oynar. Amrabatta serbest oynarsa Kayseri'de ki gibi bu ligi öttürür. :yenieek:

Zemin nasıl acaba? En son rezalet bir durumdaydı.

Zemin yine felaket olur, doldur bosalt oynariz muhtemelen herzamanki gibi. Yine felaket bir kadro cikarsa sadece Amrabat'in santraforlara hazirlayacagi pozisyonlar tehlike üretir, Fatih Terim yine Emre Colakli, Hamit'li bir kadro kurarsa yaraticilik yine eksilerde olur tabiki.

Bu arada Cris'in yerine Yalcin Ayhan transfer edilse daha iyi olurdu, bizim lig icin tas gibi stoperdir kendisi. Cris'i hali sahada mac yapsak bu hali ile 18'e almam. Adam 35 yasinda beyler! Küfür ettire ettire gönderdigimiz Servet bile daha iyi oynuyor ondan. Ömer Erdogan'i tekrar getirmek gibi birsey, Cris'i transfer etmek. Derhal gönderilmelidir.

Oynata oynata derken doğru diyorsun ama bu ikisi için de geçerli.Dany oynamalı yanında Cris'de oynayabilir.Sonuçta transferin sonunda gelmiş ve öyle kolay bir mevkiide oynamıyor.

kardeşim Crisin yaşı kaç ? Semih ve Dany'in yaşı kaç bu adamlar sana kaç sene yarıyacak mühim olan bu Cris yedek için yapılmış bir transfer

semihi kesip danyi oynatmak ve yanında criste oynarsa o takımın defansından bişey beklemeyeceksin. birisi agır öbürünün pozisyon bilgisi zayıf. körler sagırlar biribirini agırlar durumu var.

bu arada yarın mümkünse tek forvet çıkalım. ya da 4-3-3 gibi buragın kanatta oldugu bir taktk olsun. 4-4-2 de umut ve burak olmuyor. hele birde sana önlem alıyorlarsa mıçıyorsun.

kardeşim Crisin yaşı kaç ? Semih ve Dany'in yaşı kaç bu adamlar sana kaç sene yarıyacak mühim olan bu Cris yedek için yapılmış bir transfer

Yaşını biliyorum zaten ben Semih ve Dany oynatılmasın Cris oynatılsın demiyorum sadece Cris kesinlikle oynatılmasın gibi bir düşünce var bu yanlış.

semihi kesip danyi oynatmak ve yanında criste oynarsa o takımın defansından bişey beklemeyeceksin. birisi agır öbürünün pozisyon bilgisi zayıf. körler sagırlar biribirini agırlar durumu var.

bu arada yarın mümkünse tek forvet çıkalım. ya da 4-3-3 gibi buragın kanatta oldugu bir taktk olsun. 4-4-2 de umut ve burak olmuyor. hele birde sana önlem alıyorlarsa mıçıyorsun.

Zemin zemin zemin

----------------Umut-----------------

Amrabat--------Emre------------Hamit

----------Melo-------Selçuk----------

Riera-----Dany-------Semih-----Eboue

---------------Muslera---------------

Umut'la Burak'ı bir arada oynatmaya gerek yok.Burak'ın yerden ve havadan gelen topları tutma gibi bir özelliği yok.Umut en azından kafa toplarını alabiliyor.

Umut aldığı topları Amrabat-Emre-Hamit üçlüsüne iyi servis edebilirse Melo-Selçuk ve Riera-Eboue ikililerinin de hücuma katkısıyla verimli pas alışverişi gerçekleştirebiliriz.Ama iyi bir tempo ve az top kaybıyla oynamalıyız.

Emre'nin de tabi şu berbat oyununu bir düzeltmesi lazım.Akıllıca oynaması gerekiyor.Aynı şekilde Hamit'in de.

----------------Umut-----------------

Amrabat--------Emre------------Hamit

----------Melo-------Selçuk----------

Riera-----Dany-------Semih-----Eboue

---------------Muslera---------------

Umut'la Burak'ı bir arada oynatmaya gerek yok.Burak'ın yerden ve havadan gelen topları tutma gibi bir özelliği yok.Umut en azından kafa toplarını alabiliyor.

Umut aldığı topları Amrabat-Emre-Hamit üçlüsüne iyi servis edebilirse Melo-Selçuk ve Riera-Eboue ikililerinin de hücuma katkısıyla verimli pas alışverişi gerçekleştirebiliriz.Ama iyi bir tempo ve az top kaybıyla oynamalıyız.

Emre'nin de tabi şu berbat oyununu bir düzeltmesi lazım.Akıllıca oynaması gerekiyor.Aynı şekilde Hamit'in de.

Semih ve Melo zaten yok. Ayrica Hamit-Emre'li bir kadro yaratici olamaz, bu adamlar neyi yaratmis su zamana kadar ? Sadece Selcuk ve Amrabat'a kalmis bir mac gibi görünüyor senin kadro.

Zemin zemin zemin

Valla hocam fazla kötü bir zemin olucağını sanmıyorum.. Kurumuştur toprak bile ..Ha bozulan çim olayını ise bunca rezillikten sonra düzeltmişlerdir diye düşünüyorum.. Bi daha manşet olmak istemezler bizim yönetim..

Valla hocam fazla kötü bir zemin olucağını sanmıyorum.. Kurumuştur toprak bile ..Ha bozulan çim olayını ise bunca rezillikten sonra düzeltmişlerdir diye düşünüyorum.. Bi daha manşet olmak istemezler bizim yönetim..

Kardeşim benim şuanda aklım da olan tek şey zemin.Bu maçta da zeminden dolayı bir kaç sakat çıkarsa işimiz var.

Muslera

eboue dany(mecbur) cris(mecbur) hakan balta(mecbur)

hamit selçuk inan yekta riera

burak(mecbur) umut

Geri
Üst Alt