STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 27 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray - Kayserispor | 19.00 | 27 Ekim

Kombine almış 7 kişinin 7'sinin de maça gitmek içinden gelmiyorsa burada bir sıkıntının var olduğunu görmek gerek. İyi gün kötü gün meselesi değil konu yalnızca. Sadece iyi gün taraftarı olan kimse kombine almaz.

Senin aciklaman da dogru degil ama. Dortmund taraftari yillarca küme düsmeme mücadelesi verdikleri zamanda 80.000 kisi desteklediler takimi.

Simdi 2 maglubiyet 3 beraberlik filan aldik diye küsmek olmaz. Ya destek olacagiz, yada kombine almayacagiz.

Sana gelmediğim gün öldüğüm gündür Aslanım

Bu arada 11 de Yekta varmış.Kendisini göstermenin tam zamanı şimdi.Bu arada bende maç var diye en büyük hobimden feragat ettim.:)

Bu sezon hemen hemen tüm maçlara gittik ama bu maç hiç birimizin içinden maça gitmek gelmedi. Bu sebeple "iyi gün taraftarı" oluyorsak kabul.

Yav ayrı bir mazaretin olsa neyse millet yurt dısından geliyor sen bi otobüse binip gidecen cok mu zor kardeşim neyse senin gibiler ile polemiğe girmeyeceğim

Ayrica stattaki taraftari yiyeyim ben. Öyle ilk 2 dakika hoplayip ziplamakla cehennem olmuyor.

Gol yedigimizde oyuncagi alinmis bebek gibi küsüp oturuyorlar. Bide utanmadan oyunculara hirliyorlar.

Öyleleri gelmesin zaten. Faydadan cok zararlari oluyor

Yav ayrı bir mazaretin olsa neyse millet yurt dısından geliyor sen bi otobüse binip gidecen cok mu zor kardeşim neyse senin gibiler ile polemiğe girmeyeceğim

Kardeşim tarz olarak yanlış konuşuyorsun.Biraz daha farklı yaklaşabilirsin.

ben birazdan arenaya doğru çıkıyorum valla içinden öyle bir maça gitme hevesi varki! ben takıma guveniyor ve destekliyorum sezon başından beri salladığım burak yılmazın en buyuk destekçisi bugun benim, umarım bugun guzel bir serinin başlangıcını yapıcaz. kombinesi olupta gelmeyenlere sadece ii gün dostları diyorum.

Gecen sene herseyiyle "Sampiyon biz olacagiz arkadas" mesaji veriyorduk biz. Herseyiyle.

Taraftariyla, teknik ekibiyle, oyunculariyla, yöneticisiyle "Nah sampiyon olursunuz" mesaji veriyorduk.

Taraftar susmuyordu, destekliyordu, cosuyordu, costuruyordu.

Bu sene maalesef o hava yok yine. O igrenc seneleri andiriyor hersey.

Inanmadiktan sonra, hicbir halt olmaz bizden bu sene.

Sagolsun taraftarlarin da bi yerleri kalkti. Mok gibiler yine

Özledik Galatasaray'ımızı hadi Aslanlar alın 3 puanı güldürün yüzümüzü!

Sakin olun beyler.

Bugün gol yemeden kazanırız...

Gecen sene herseyiyle "Sampiyon biz olacagiz arkadas" mesaji veriyorduk biz. Herseyiyle.

Taraftariyla, teknik ekibiyle, oyunculariyla, yöneticisiyle "Nah sampiyon olursunuz" mesaji veriyorduk.

Taraftar susmuyordu, destekliyordu, cosuyordu, costuruyordu.

Bu sene maalesef o hava yok yine. O igrenc seneleri andiriyor hersey.

Inanmadiktan sonra, hicbir halt olmaz bizden bu sene.

Sagolsun taraftarlarin da bi yerleri kalkti. Mok gibiler yine

Geçen sene hangi duyguları paylaşıyorsak aynen bu sene de geçerli Onur;)

Riera'da şaka maka yerleşti sol beke , bencede doğrusu budur.

Geçen sene hangi duyguları paylaşıyorsak aynen bu sene de geçerli Onur;)

Benim icin de gecerli. Forumun halini tahmin ettigim icin 2-3 haftadir pek ugramiyorum yemin ederim.

Fatih Terim dahil, herkesi gömmüslerdir kesinlikle.

Ama itiraf etmeliyim ki, defans tercihlerimiz lesh ötesi leshti bu sene. Patlar dedik, patladi

farkli bir galibiyet alsak, tekrar ucusa geceriz ama iste, bakalim.

2-0 da yeter

Benim icin de gecerli. Forumun halini tahmin ettigim icin 2-3 haftadir pek ugramiyorum yemin ederim.

Fatih Terim dahil, herkesi gömmüslerdir kesinlikle.

Ama itiraf etmeliyim ki, defans tercihlerimiz lesh ötesi leshti bu sene. Patlar dedik, patladi

Bende tek tük uğruyorum.Uğrasam bile diğer başlıklara bakıyorum.Futbol başlıklarına baktım mı sinirlerim bozuluyor.Ama defans konusun da sana katılıyorum.Cris ve Dany olacak iş gibi durmuyor.Çok klas bir stopere ihtiyaç var.Hemde acilen.

Valla gelen giden Kayseri´ye gecirdi. Eger puan kaybedersek Terim yavas yavas bi kac kelle yuvarlar bence.

Riera'nın golü var

Geri
Üst Alt