STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 27 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray - Kayserispor | 19.00 | 27 Ekim

yani yedeklere kalmadan maçı kazanmak gerek :yenieek:

Santos'un genç yıldızı Neymar, 40 Milyon € karşılığında Barcelona ile gizli anlaşma imzaladı. Anlaşma sonrasında Katalan ekibi, Santos'a bonservis ücretinin 10 Milyon €'luk kısmını ödedi. (Katalan Sport)

Beyler bu da son dakika haberi hayırlı olsun ne diyelim

ne son dakikasi abi, bu haber gecen sene bu zamanlarda cikmisti, nerden bakarsan bak, 9-10 aylik dedikodu.

ama buyuk ihtimal dogru bir dedikodu

Zemin ne alemde ?

Aydin var yedekten girip is yapabilecek, gerisi full defans ve Emre Colak rezili.

-----------Ertugrul Taskiran----

Steinsson--Berkay--Fathi--Erdal

---Salih--Abdullah--Riveros-----

Engin-----------------P.Mouche

------------Bobo--------------

Kayserispor'un kadrosu.

Prosinecki kadroyu cidden tanimiyor ve gidip karistirmis takimi bir haftada, bu kadro cok yetersiz ve defansif.

Zurab - Eren - Okay - Cleyton gibi oyunculari kadroya almamis. Cok defansif bir kadro.

Engin Bekdemir cok iyi bir oyuncu beyler, onu söylemek gerekir. Adami sezon öncesinde hazirlik maclarinda görmüstüm, baya iyidi ve yeni hoca da begendi ki hemen kadroya almis.

aylık taraftar paketi kalkmış herhalde webtv den alacaktım bulamadım sezonluk 169 tl diyor vermem o kadar

Engin, Porto altyapısı görmüş çocuk.. :)

yedekler akhisar belediye

Şuan evimde değilim , burda net kotalı doğal olarak netten izleyemeceğim , acaba bir kahvehaneye mi gitsem yoksa canlı anlatımdan takip edip burda sizlerle mi yorumlasak , düşüncelerinizi bekliyorum renkdaşlarım :) ?

Engin Bekdemir ve Mouche cok iyi ya. Bobo'da her zaman zorlar bizi. Yani zor mac.

Şuan evimde değilim , burda net kotalı doğal olarak netten izleyemeceğim , acaba bir kahvehaneye mi gitsem yoksa canlı anlatımdan takip edip burda sizlerle mi yorumlasak , düşüncelerinizi bekliyorum renkdaşlarım :) ?

Otur hocam beraber yorumlarız.. Ben açtım izliyorum pozisyon olursa detaylı analtırım sana :)

sözde geniş kadromuz ama tam tersi :S

Fatih Terim: Umut ederim bayram tadınca bir maç olur. Üç puanın bizim olmasını temenni ediyoruz.

Fatih Terim: Rakip takım bazen gelmiyor ama biz golü kalemizde görüyoruz. Umarım bugün biz şık goller atarız.

:ayatollah:

çok sakat bir maç bobo engin felan tehlikeli ilk gol kayseriden gelirse eyvah ki ne eyvah

Uğur Melike düşüncelerimize tercüman oluyor ..

ulan bi siteden 8eşiktaş maçını izledim donmadı bizim maçta donarsa şaşırmam :42:

Geri
Üst Alt