STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 27 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | 1.Y | 27 Ekim

Şimdi gol kralllığında ilk ikide Umut ve Burak var değil mi? 3.'lüğe de Elmander otursa, sene sonu böyle olsa ne güzel olur.. (Şampiyonluğu geçtim fantazi boyutundayım. )

Skor 3-0 ama takım iyi oynamıyor sanırım yorumlardan gördüğüm kadarıyla..

Cevap: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 2-0 Kayserispor | 1.Y | 27 Ekim

Cüneyt Çakır %100'lük bir penaltımızı es geçti. Kayserili oyuncunun eli açıktı ve Hamitin kaleye giden topunu engelledi. Gözden kaçmasın.

6-7 tane çaksak şunlara.

herkesin düşüncesine saygım var ama benim düşüncem burak ve amrabat bu sistemin oyuncuları değil. zaman geçtikçe göreceksiniz. ancak oyun anlayışlarında çok büyük değişikler olması lazım ki o da çok zor

bazılarınız harbı sorunlu bak tamam burakı sevme ama bune adam gol atıyor yaranamıyor atmıyor yaranımıyor

Bu Kayseri'yi bukadar kötü bulmuşken, bi kaç atalım da Hurma'ya da girsin goller :asd:

Evet ben de Fatih Terim'i eleştiriyorum, nasıl bu kadar saçma bir karar veriyor diye.

Burağı ben de sevmiyorum, takımda görmek istemiyorum. Onun için Necati'yi harcadığımıza üzülüyorum ama sen de fena mı abartıyorsun ne yahu.. Her yorumunda Burak düşmanlığı var. :):):)

Şimdi gol kralllığında ilk ikide Umut ve Burak var değil mi? 3.'lüğe de Elmander otursa, sene sonu böyle olsa ne güzel olur.. (Şampiyonluğu geçtim fantazi boyutundayım. )

iyiz, iyiz..

sadece defansif olarak kolaly top kayiplardan, yada bireysel hatalardan atak yiyoruz arasira.

iyiz derken orta sahamiz cok aktif

yekta, amrabat, selcuk 1 saniy edurmiyorlar

hamitte iyi

Cüneyt Çakır %100'lük bir penaltımızı es geçti. Kayserili oyuncunun eli açıktı ve Hamitin kaleye giden topunu engelledi. Gözden kaçmasın.

Penaltı mı değil mi bilmiyorum ama o şut ormana gidiyor gibi geldi bana :o

Burak -umut ikinci yarı 1 gol daha atarlar umarım

8 milyonun acisini 8 golle versek :lol:

8 incisini de AMrabat atsin

Ya Manu maçını iyi oynadık ta ne oldu.. Bırakın kötü oynasınlar gol atsın forvetler.. Bi kendine gelsinler nedir bu cünüblük.. Hoca görmüyo mu kötü oynadığımızı top kayıplarımızı .. Ama bu lazım oyuncularımıza Forvetlere , Selçuka .. Güvensinler kendilerine ..

emre colaki oyun asokmak icin amrabati almaz umarim oyundna, sansla, ballada olsa bir gol falan atsa, iyi gelir cocuga

Prosinecki cok tecrübesiz bir teknik direktör gibime geldi, cikarttigi kadro akillara zarar. Iskeletten 5-6 adam kesince fark yersin öyle. Yardimci oldu bize.

Cevap: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | 2.Y | 27 Ekim

amkarbat bu macta bile yokları oynuor

Geri
Üst Alt