STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | Maç Sonucu | 27 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | 2.Y | 27 Ekim

Bu antuda ayıp ediyor kayberiz 40 sayfa yazı yazıyorlar şim di anca 10 o da yok hakem yok bobo maçı sattı:o

Bu arada dany:sad007:

Cevap: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | 1.Y | 27 Ekim

Bu Dany'nin nasıl bir kafa yapısı var şaşıyorum...

Ve topu kapan oyuncu yine Cris oluyor arkadaslar :yenieek:

Ne koca kafalı bi adam bu ya.

allahını seven devre arası danynin yerine üstümüze defans oyuncusu atsın.

Cevap: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 2-0 Kayserispor | 1.Y | 27 Ekim

burak gol atınca yine türeyen tipler var. burak bi açık alan oyuncusudur attığı gol yine açık defansa karşıydı. burak bizim sisteme uymuyor, 5 gol atsa da bunu yine söyleyecem. burak trabzona gitse yine gol kralı olabilir, cluj da braga da çok iyi oynar ama bizim sisteme uymaz, geniş vadede.

Trabzon açık olanda oynayan bir takım mı? İstanbul deplasmanları hariç bir elin parmak sayısını geçmez Trabzon'un topun arkasına geçtiği maç. Sırf eleştirmek için saçmasapan argüman uydurmayın. Adam maç başına gol atmış neredeyse daha hala bireysel anlamda eleştiri yapanlar var.

Artık kişilerle uğraşmaktan vazgeçip futbolun kolektif bir oyun olduğunun farkına varmak lazım.

Adam Galatasaraylıyım diye geçinip, belli oyuncular gol atmasın diye dua ediyor. Burak'ı eleştirenler bunun aksini iddia etmesin.

Kendi oyuncusunu bu kadar aşağılayan bir seyirci grubu görmedim ben. fb denen takım selçuğu bile yıllarca içlerine sindirdiler, siz neyin peşindesiniz

.

Pres yapan bir takim'a karsi oynarsak cok cok cok zorlaniriz. Bu nedir ya.

amrabat hayırlı iş yap kardeş artık. sinirim tepeme çıkıyor:mad:

Cevap: AW: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | 1.Y | 27 Ekim

Çek dışa vur amrabat yaaaaaaaa

Cevap: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 2-0 Kayserispor | 1.Y | 27 Ekim

Trabzon açık olanda oynayan bir takım mı? İstanbul deplasmanları hariç bir elin parmak sayısını geçmez Trabzon'un topun arkasına geçtiği maç. Sırf eleştirmek için saçmasapan argüman uydurmayın. Adam maç başına gol atmış neredeyse daha hala bireysel anlamda eleştiri yapanlar var.

Artık kişilerle uğraşmaktan vazgeçip futbolun kolektif bir oyun olduğunun farkına varmak lazım.

Adam Galatasaraylıyım diye geçinip, belli oyuncular gol atmasın diye dua ediyor. Burak'ı eleştirenler bunun aksini iddia etmesin.

Kendi oyuncusunu bu kadar aşağılayan bir seyirci grubu görmedim ben. fb denen takım selçuğu bile yıllarca içlerine sindirdiler, siz neyin peşindesiniz

tartışmayacam. burağın açık alan oyuncusu olduğunun tartışılacak bi tarafı yok 2 maçını izlemen yeter. burak gol atınca sevinirim ama kral yapmam, burak sistemimize uymuyor gerçekleri söylemek düşmanlık mı oluyor. benim düşüncem bu senin düşüncen farklı gerçeği zamanla görecez

Yekta baya iyi

Cevap: AW: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | 1.Y | 27 Ekim

Çok iyisin be yektaaaaaaaaaa

Yekta atıyordu

Re: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | 2.Y | 27 Ekim

Takımda gol attı diye eleştiren sözde GS taraftarları var. Utanmasalar burak gol atmasın yeterki yenilelim diyecek kadar basitleşenler var. Ne diyim allah ıslah etsin.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Albayrak :lol::lol:

Cevap: Re: STSL 12/13 H:9 | Galatasaray 3-0 Kayserispor | 2.Y | 27 Ekim

Takımda gol attı diye eleştiren sözde GS taraftarları var. Utanmasalar burak gol atmasın yeterki yenilelim diyecek kadar basitleşenler var. Ne diyim allah ıslah etsin.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

her yerde var böyleleri, yapacak bişey yok konuşsunlar bakalım. İçlerinde sarı kırmızıyı taşıyamayanlarda vardır muhakkak.

Geri
Üst Alt