STSL 13/14 H:1 | Beşiktaş 2-0 Trabzonspor | M.S | 18 Ağustos

pektemek gol demek... türkiye futbol tarihinin en futbol fantezi cümlerinden birisi galiba :DD:DD

Besiktas ayni Besiktas. Kosuyor, pres yapmaya calisiyor vs. Ama bi kalite göremiyorum, tehlike de yaratamiyorlar.

Trabzonspor geldi mi daha tehlikeli geliyor.

Bakmayın şu leşş maça. Açın Tv2'yi Juventus-Lazio maçı var. Ona bakın. Juve 1-0 önde.

Volkan Sen bu ligin acik ara en beyinsiz futbolcusudur. Izlerken ben deli oluyorum, Lazlar ne yapsin?

Bizimle bunlarin arasinda gercekten cok büyük fark var, 1-2 oyuncuyu saymazsak tamamen cöp kadrolar

İlk yarı 0-0 bitti. Son derece sıkıcı bir ilk yarı oldu. Daha doğrusu ligin şuana kadar oynanan tüm maçları sıkıcıydı aslında. Bi premier ligi izliyorum bir de bizim ligi arada dağlar akdar değil dünyalar kadar fark var arkadaş...

45 dakikayı seyretim. ama iki takımında ne sistemde oynayıp, ne yapmaya çalıştığını anlıyamadım..

Ulan Konya-Fener Beşiktaş-Trabzon Antalya-Erciyes bu maçları nerdeyse tamamını takip ettim sadece Fener maçının ilk yarısını seyredebildim bu ligde şampiyon olmak için özel bir şey yapmaya gerek yok biraz düzgün top oynasan götürürsün zaten bu kadar leş takımlar oyun anlayışları olamaz nasıl oluyorda bu ligdeki takımlar bir şekilde Avrupa'da ilerleyebiliyor anlaması çok güç gerçekten. Biz dahil kötü oynuyor bütün Türk takımları belli bir sistemleri yok enteresan yani.

Bjk vasat Avrupa takımları gibi 11 kişi kapanıp hızlı ataklarla ileri çıkmaya çalışıyo.Bu taktik derbilerde iyi kötü işe yarar da küçük maçlarda çok sıkıntı yaşarlar.

Ilk yarıda göze batan tek şey karşılıklı top kayıpları. ''It's the quality'' (F. Rijkaard)

Geri
Üst Alt