STSL 13/14 H:1 | Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe | M.S | 17 Ağustos

Lucarelli, Ivan Ergic her siyasi b.ku yerken sahada gollerden sonra adamın kralları, endüstriyel futbola karşılar ama Emre yapınca auvvvv....

Adam gezi parki surecinde en basitinden ntv yi protesto etti diye milli takima alinmadi neden bahsediyorsun sen. Adalet olacaksa herkese olacak. Sadece adalet partisine degil.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ligdeki çoğum takım kötü oyun oynuyor aslında biraz esip gürlesek lig başlarken çok erkenden havlu attırabiliriz bazılarına ama bizde uyum sağlıyoruz o oyuna ne yazık ki.

Ofsaytı gördünüz mü? Ben canlı yayında 2 metre geriden gördüğünü farkettim yardımcı 2 metre önünde olan ve 2 metre geriden çıkan adamı önde gördü...

Ahahah Cenk Akyol'a ne olursa olsun siyasete karışmamalı diyenlere bak helal olsun falan yazmışlar Emre'ye. :happy::happy::happy:

Bunlarin mantik siyaseti degil muhalefeti spordan uzak tutmak.

Adam gezi parki surecinde en basitinden ntv yi protesto etti diye milli takima alinmadi neden bahsediyorsun sen. Adalet olacaksa herkese olacak. Sadece adalet partisine degil.

Mısır'da siyasi bir olay yaşanmıyor. Mısır'da katliam yaşanıyor, buradaki olaylarla binlerce insanın hayatını kaybettiği, askerin kalabalıklara silahla ateş ettiği, gazetecilerin,kameramanların öldürüldüğü olayları eşit görmemek lazım bence.

Emre'nin o hareketi Mursi'yi desteklemek için yaptığını zannetmiyorum, Mısır'daki katliamı protesto etmek için yapmıştır diye düşünüyorum ben. Neyse bu olay konuşulur zaten, öğreniriz niye yapmış cezası neymiş...

Geri
Üst Alt