STSL 13/14 H:1 | Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe | M.S | 17 Ağustos

Saha içinde her türlü pisliği yapıp milyonlarca taraftarı birbirine düşman edip genç insanların bıçaklanmasına sebep olacaksın,sonrada bakın ben dünya gündemini takip ediyorum zulme karşıyım ayağına hükümete yaranıp kendini şirin göstereceksin.:mad::mad:

hayır bir de burada bunu savunanlar çıkıyor inanılır gibi değil. eğer akpli olsaydı aziz yıldırımı bile bağrına basabilecek ufak bir kitle var sanki bu forumda da... çok enteresan... eh işte bir ülkede takım tutar gibi siyasi parti desteklenirse bu hale geliriz. normal sonuç.

:asd: fenerin şu futbolundan dolayımı.

ardayla bruma gelince de endişe etmeye devam et olur mu...ve daha ligin 1.haftasında hakemle oynamaya başlayan şu leşleri izlemeye devam et.açıkçası bende endişe ediyorum cas onayınca olaki fener küme düşer falan :redface-13: yazıkk

valla maçı izlemedim beyler, arda gelmez zaten de bizim defans kötü oynuyor kanatlar çok kötü bir de emenike iş yaparsa falan diye dedim

Sporu da batırdınız. Daha da batırmaya devam ediyorsunuz. Yine stad yapıyoruz falan derler de ruhu gitti sporun.

Sporla alakasi yok pek. Bizde yagci kültürü vardir. Güclü olana yag cekmeyi sever bizim millet.

Güclü olana yag cekersen, senin de önünü acarlar. Karsi olanin da önünü kapatirlar.

Bknz Cenk Akyol, Kenan Imirzalioglu ve digerleri. (Gezi Park)

Yani fikrin olabilir, ama Basbakan bugün Rabia isareti yapti diye bunlarin da yapmasi gercekten komik. Kisiliksizlik bence

Her maç çıkıyor o yapacak bir şey yok korsan yayını tespit etmek için yapıyorlar sanırım

iyide öyle kocaman kocaman ne oluyor böyle ya. bide cikis buttonu ile kaybolsa ya oda olmuyor.

fenerin ilk golüne denk geldi sifre bide arkasindan utanmadan demezlermi goleri izlemek icin ligtv. com.tr deki yeni uygulama ile hemen izleye bilirsiniz diye :)

rezilik resmen

Bu bneler frikik dısındaki duran toplardan her zaman bizden iyi.

Demekki antremanda bol bol calısmasını yapıyorlar.

Fenerbahceliler son kale degil miydi yahu? Bunlar Mustafa Kemal´in askerleri degil miydi?

Cemaatci Emre´ye "Helal olsun" mu diyorlarmis simdi? :)

Hani hükümet bunlara karsiydi ya :) Sandikta görüseceklerdi ya güya`:) Dübükler ya :)

Geri
Üst Alt