STSL 13/14 H:1 | Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe | M.S | 17 Ağustos

ne güzel maçtı be. yalnız hakem fenere penaLtıyı çalınca rahatladı. iyi yönetti sonra.

bU BAŞLIKTA KONYAYI DÜŞÜREN ITANJEYİ KOVA YAPAN MANAGERLERE SELAM OLSUN

niye feneri yendi diye düşmeyecekmi şimdi konya:ka25: karabük geçen sene bütün büyük takimlari yendi. averajla küme düşmekten zor kurtuldu. olur böyle şeyler. sende bu fener şampiyon olacak diye endişeleniyordun:ka25: bence düşmeye oynar halk ayni fikirdeyim ben. düşer demeyimde düşmeye oynar diyelim. net olmasin:ka19:

neyse boşverin bunları,bizim hala kanadımız ve solbekimiz yok...

mehmet topuz arsenal maçında oynarsa tarihi fark gelir o kanattan 2 kere gelse 5 gol bulur arsenal :DD

Konya , kalan 33 haftada bir kere daha 3 atarsa 3 ay foruma almayın beni . Konya harbiden leş arkadaşlar .

Adamlar ne koydu be. Erdal M.Topuzun içinden geçti 2. yarı.

yalnız arkadaşlar bu şerefsizlerin halini gördüm bu akşam arsenal maçını inanın düşünemiyorum bile

Maçtan yeni geldim. İlk maç gerçekten çok güzeldi. Şu feneri gördükten sonra tüm renkdaşlar arkasına yaslansın bu sene takımımızı izlesin.

Ayrıca ilk yarı 2-0 gerideyken yatış matış diyenlerede selam olsun.

3-2 olduktan sonra hep birde şike yapsana diye bağırdıgımızda işte aslında bu şike mevzusundan ceza almamasına rağmen üstlerine yapışan nasıl bir leke olduğunu anladım.

Geri
Üst Alt