STSL 13/14 H:1 | Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe | M.S | 17 Ağustos

ok.gif
jhonson83 - 17.08.2013 23:41

bos.gif

Misira selam gonderecegine topunu oyna kardesim

:happy:

Annem Konyali, Türkiye´deler. Alay ediyordum telefonda az evvel :) Özür telefonu actim simdi :)

Akhisar´dan cok cok kötüsünüz diyordum. Ama "Yok ya, iyi takim oldugumuzu söylediler" dedi telefonda valla :D

amrabata aldıgımızdan beri laf eden medya fenerin 8,10,13,15 lik balonlarını demiyor .

ok.gif
Semih - 17.08.2013 23:41

bos.gif

Mesajı Gönderen: iyaheli:cLink:4173975

konya lig düşecek ve biz bu takıma yenilmiş olacagız bakın görün bunu buraya yazıyorm

biz düşmeyelim de...

Ulan Konya tv yi kapadım 3 atacağın tuttu :@

Bu salaklar 10 puan fark yemis takima 2-3 takviyw yapip yeticek sansilar. ulan beyinsizler biz 2 senedir okasar basariliyiz ama bize bile 2-3 tane transfee yetmiyor. iste aramizdaki fark.

ok.gif
REVORTE - 17.08.2013 23:42

bos.gif

biz halı sahadan 10 dakikada 3 gol yemiyoruz bu ne realettir birisi açıklasın bana

:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

ok.gif
RWTH - 17.08.2013 23:44

bos.gif

Selcuk Sahin‚ hic dakika almadi. Bu yonden baktigimizda gayet basariliyiz.

:happy:

ersun yanal kupa maçından sonra dersler çıkarcaz demişti konya maçının ardından da aynısın diyo şuan basın toplantısında .... '' ersun hocam sen çok dersler çıkartırsın bu gidişle '' arsenal fena kapak yapacak şimdiden dersine çalış.... :ka25::ka25::ka25:

ok.gif
talhagezer - 17.08.2013 23:44

bos.gif

Ardanin parasini iddiadan cikartmayami ne calisiyor yahu... neydi oranlar? Ilk yari ikinci yari???

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Geri
Üst Alt