STSL 13/14 H:1 | Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe | M.S | 17 Ağustos

hakan ve tümer metin emekiyi cok begenmis. en azindan hazirmis ...

net söylüyorum ..

webo bu emenikiden cok daha iyi bir oyuncu. daha öncede yazmisdim yine yazarim. emenikide bide hiz kalmamis eskisi gibi.

Yobo>Alves

Zıegler-Hasan>kadlec

Salıh>alper

Webo>emenıke

Total= 32 mılyona nasıl daha kötü takım yapılır. Aziz in gider ayak son kazıgı:)

BR5mhwKCYAAm7Y4.jpg:large

Taksim direnişinde ölenleri sallamayıp mısıra selam çakan kaptanın olursa 2-0 önde olduğun maçı 3-2 kaybedersin.

:rugby:

Bu ülkede bu hakan şükür yorumcu olmak zorunda mı?

Çok şey konuşup ta hiç bir şey konuşmamakta ayrı bir beceri.

Arkadaşın en iyi yaptığı şey Fenerbahçe yalakalığı.

Bir de Mert'in kurtardığı penaltı var. :) Melo'nun penaltısına laf ederler mi hala acep? (Edit: Tabii ki eder ezikler... :D)

maç 2-0 olunca kapattım diğer odaya geçtim film izleyeyim dedim moralim bozulmuştu. Az önce babam eve geldi ne yapmış bu fener yahu öyle deyince herhalde 5 tane falan atmış sandımki, 3-2 yenildiğini söyledi. Neye uğradığımı şaşırdım inanamadım baktım internetten hemen skor ciddi ciddi 3-2 :D Büyük şov kaçırmışım be.

Takımın Adı Konya Torku

Yoktur Onlarda Korku

Fenev 2 attı da noldu

Adamlar 5 dakikada 3 tane koydu

:happy:

Muhahahahahahaha

.

........ Tek eglence fenerbahceeeee

hakan ve tümer metin emekiyi cok begenmis. en azindan hazirmis ...

net söylüyorum ..

webo bu emenikiden cok daha iyi bir oyuncu. daha öncede yazmisdim yine yazarim. emenikide bide hiz kalmamis eskisi gibi.

Emenike bildigin kazma. Güclü diye adam saniyorlar. Lesh bir futbolcu.

13 Milyona böyle bir kazmayi sadece Aziz Yildirim sikecisi alir.

Webodan faydasız topcuya 13 verdiler

Amrabata saydıran medya ndiycek bakalım

Bu Salih'ten bir halt olmaz. 3. golün pozisyonunda Thorvaldsson'a kaptırdığı top rezaletti. :D Bir de kendini atıp faul bekliyor dangalak. :biggrin-new:

Geri
Üst Alt