STSL 13/14 H:1 | Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe | M.S | 17 Ağustos

insan utanir be. bu macda da hakem konusuyorlar tv basinda. cok ucuz cooook.

2-0 öndesin fener olarak. karsinda yeni cikmis bir konya var. senden korkmus belli ve mac sonucu 3-2 konya lehine. cikip hakem bunu vermedi sunu vermedi...

ayip be utanir insan biraz.

Fener'li kafası böyle bir şey.Millet boşuna demiyor iyi ki Fener'li değiliz diye.:smile-99:

Şimdi zürriyet gazetesi spor muhabirleri Konya maçında skandal !. 3 gol üstüste olmaz deyip fenerli yöneticilerin tüpçü federasyonuna maçın tekrarı için başvuru yapıldı haberini masa başında yazıyorlardır

He bu arada Salih balonuda fena söndü. Konyanın penaltısından önce topu kaptıran salih, konyanın 3. golden önce salak bi şekilde düşüp rakibinin kolayca geçmesine sebep olan yine salih.

fenerde forvetlere ara pasi atacak kim var ?

bizde snijeder selcuk bazen melo yapiyor fenerde gercekten yok alex vardi kiymetini bilemediler.. 13 milyonu emenikeye vereceklerine belhandaya 10 verip alsalardi bu durumda olamazlardi beter olun

Şu alperin g.t olmus surat videosunu koyabilecek var mı kardeşler?

O çok güçlü dedikleri, vay efendim boğa gibi dedikleri Emenike maşallah maç boyu yerden kalkmadı. Çabuk adapte olmuş fenere, kan kanı çekiyor. Hepsinin damarlarında karaktersizlik akıyor ne de olsa. Ha ilk yarıda ki pozisyonda penaltı kararı verilmeliydi ona lafım yok ama sonrasında yerden bir türlü kalkmadı adam, ceza sahasına girdiği an halı gibi seriliyor yere.

Ayrıca 2-2 olduktan sonra fener yedek kulübesinde ki herkesin aynı anda tırnak yeme görüntüleri çok komikti gerçekten. :)

S.a renktaşlar. Düğünden geliyorum. Bahçede yapılan bir düğün. 00:15 gibi 3-2 yi öğrendim. Saat 00:00 dan sonra müzik yasak diyen orkestraya yalvarıp biraz da para verince bitmiş ama hala birçok davetlinin bulundugu düğünde orkestrayı Konyalım müziği çalması için ikna etmiş bulunmaktayım. Kuzenimle beraber oynayarak herkkese kendimizi izlettirdik derken birde baktık ki 10 15 Galatasaraylı kardeşlerimde bize katıldı. Sonuna kadar Konyalımı oynadık :asd:

Fanatik fenerli amcamda en son elinde su şişesiyle bizi ıslatmaya calısıodu :asd::asd:

Arsenal'de fenerden daha beter takim bugun kendi sahalarinda 3 gol yediler fener gununda olursa benficaya oyunadi oyunu oyunarsa fark atar bile arsenalin defansine...

Arsenal tecrübe sıkıntısı yaşıyor ve çok şanssızlar bence. Bu transfer dönemini iyi geçirmeleri gerekiyordu.

Ama bugun karsılarında ki Aston Villa'yı begendim. Tipik ingiliz takımı o ligdeki her maç çok zorlu.

Fabian Delph inanılmaz gözüme çarptı çok begendim. Andreas Weimann ve Benteke gibi de kaliteli adamlar vardı.

Çok şaşılacak bir durum değil. Arsenal takıma tecrübeli ve kaliteli oyuncu takviyesi yapmadığı sürece bu sonuclar cok dogal,ama şikecileri ağlatırlar orası ayrı :D

Bu eziklerin lige yeni çıkan Aydınspora karşıda kendi sahalarında 6-1 yenilmişliği var.Bu bunların ne ilk neson mağlubiyetleri.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=m-zZwA98daw[/media]

Konyalı Çiki Reisden gelsin.

En çok o sevinmiştir bu galibiyete.

Lay lay bizim için fenerede koy.

S.a renktaşlar. Düğünden geliyorum. Bahçede yapılan bir düğün. 00:15 gibi 3-2 yi öğrendim. Saat 00:00 dan sonra müzik yasak diyen orkestraya yalvarıp biraz da para verince bitmiş ama hala birçok davetlinin bulundugu düğünde orkestrayı Konyalım müziği çalması için ikna etmiş bulunmaktayım. Kuzenimle beraber oynayarak herkkese kendimizi izlettirdik derken birde baktık ki 10 15 Galatasaraylı kardeşlerimde bize katıldı. Sonuna kadar Konyalımı oynadık :asd:

Fanatik fenerli amcamda en son elinde su şişesiyle bizi ıslatmaya calısıodu :asd::asd:

Helal :D KEske karsılıklı oynayabılseydıkk. Amcana selamlar , bu fener adamı kalpten götürür. Zararın neresınden dönerse kardır :D

Hayırlı olsun bu arada düğününüz.

Yaratıcı olmuş :)

869801_htmansetyeni.jpg

Geri
Üst Alt