STSL 13/14 H:1 | Torku Konyaspor 3-2 Fenerbahçe | M.S | 17 Ağustos

Helal :D KEske karsılıklı oynayabılseydıkk. Amcana selamlar , bu fener adamı kalpten götürür. Zararın neresınden dönerse kardır :D

Hayırlı olsun bu arada düğününüz.

Sağol kardeşim.

Amcam artık benle maç izlemez oldu fener yüzünden almıo adam beni eve:asd:

o değilde daha ligin 1. yarısında şampiyonluğu garantilicez ligin tadı kaçacak ona yanıyom ben :ka25::ka25::ka25:

Emenike yerine Cardozo olsaydı o pozisyonda 3-1 yapıp maçı bitirirdi

Haftaya fener berabere kalr anca fb bitmis . 10 numara yada hoca almadiklari surece rahat olalm . Rehavet falan degil bjk ts den kötü

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Konyadan 3 yiyen artı olarak bi o kadar da net pozisyon veren şikebahçeyi arsenal 9'luk yapıp sekiztaşın yanına yollar benden demesi :ka25::ka25::ka25:

Emenike Süper Ligde bir sekil gol atar ama önceden de dedigim gibi Webo'dan artısı olmayan bir oyuncu.Netice olarak Webo'da hızlı ve güclü.Birde Webo'nun hava hakimiyeti Emenike'den daha iyi.

Alper 45 dakikalık oyuncu.Tüm gücünü 45 dakikaya yaydıgı icin 2 kat hızlı oynuyor ve ileride etkili oluyor,keza durdurulması da zor oluyor.İkinci yarıya enerjisi kalmayıncada sönüyor.

Bu arada abartisiz ve ciddi olarak , hız hariç WEBO>EMENİKE

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

GaLaTaSaRaY Hezimeti ile başladı, konya , arsenal ile devam edip CAS ile tamamlanacak... herşeyin başı GS .... :ka25::ka25::ka25:

Konyaspor geçen seneden şampiyon olan takımdan 14 futbolcuyla devam etmiş. Kayseri erciyeste ise 1 kişi vardı geçen seneden.

Uğur hoca güzel konuştu. Geçen seneki şampiyonluktan dolayı oyuncularım hakkını teslim etmek zorundaydım. Onlara hadi gidin yeniler gelecek diyemezdim dedi.

Ayrıca bu 6+0+4 ü destekledi fenerbahçe ama kendi kazdıgı kuyuya kendileri düşecek farkında degiller.

Fener maçında gördük ki biz 6+0+4 için daha uygun bir takımız.

Ha amaç neydi diye sorarsanız, kendilerine yaradığını düşündükleri için desteklemediler.

Bizim daha fazla ilerlememiz adına desteklediler. Olayın özü bu

Emenike'nin webo'dan artısı var yada yok,önemli olan bu değil bence. Gerekli miydi? onlar için asıl soru bu.

Hiç gerekli bir transfer değildi. Ama şaşırmıyorum çünkü inanılmaz saçma bir kadro yapılanmaları var.

Kanat veya orta saha transferi onlar için daha gerekliydi.Ben olsam çok sağlam bir orta saha alırdım 13 m € verecek gücün var madem ki üstüne biraz daha koyup çok kaliteli bir orta saha bulabilirdin. 168545641214544465 tane orta saha oyuncuları var hepsini toplasan bir MELO etmez. :)

ersun yenal mıdır,yandan almıdır lavuğu karabükten Lua la yı almak için yönetime rapor sunmuş.

fener 2-0 ondeyken fenerli arkadasa siz bu futbolla en iyi ihtimalle 3. olursunuz dedim o da tasdikledi. adamlar takimin ne kadar kotu durumda oldugunun farkinda. bu sene pek rekabet olmaz eger dis etkenler devreye girmezse. insallah pazartesi bir is kazasi yasamayiz da ilk haftadan liderligi aliriz.

Geri
Üst Alt