STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Ulan golden önceki serbest vuruşta faul var mıydı? Dokunmadı bile?

Futbol futbol olalı bu adiler kadar ballı takım görmedi bu kadar olmaz hep son saniye

Ben böyle futbolu .................

Bir takım bu kadar şanslı olabilir mi ya ? Bu ne abi bu ne ?

Ben bu hakemi doverdim arkadas futbolculugum bitecegini bilsemde doverdim

Şimdi şu kaleciye faul mü?

Bu adam mesela bizim Kopenhag'a attığımız ilk golde Melo faul yapı diye vermezdi faulü..

Ya inanılacak gibi değil hala burdaki bazı arkadaşlar baldan bahsediyor, ne balı abicim ne balı, hem vallahi hem billahi yanımda annem var dedim kesin gol bu, şerefsizim gol dedim ya, şike var arkadaşım şike ne balından bahsediyorsunuz, pozisyonun faulle uzaktan yakından ilgisi yok, kazara 2-2 oldu hemen düzelttiler durumu..

Ünal aysal baskan fener şampiyon alkışlar başkana elleriyle şampiyon yapmak üzere feneri

yav yeter artık her hafta her hafta güldürmeyin kendinizi balmış, antuya çevirdiniz burayı. Adamlar inanarak oynuyor neticede böyle oluyor bizimkiler ders alsın ders saçma sapan yerlerde puan kaybederler,rakibi küçümserler al adamlar son noktayı koydu yine. tebrik edin geçin

Bu Hüseyin Göçek koro halinde küfür yemekten hoşlanıyor galiba bizde stat dolusu taraftarla kendilerini anmıştık.

bitti geçmiş olsun ,

batalla bomboş veremediği pasa yansın , döndü gol oldu ,

yalnız bunlardaki balın çeyreği bizde olsa CL şampiyonu oluruz .

bu forumda şu an ironi mi yapıyorsunuz yoksa fenerliler mi forumda anlayamadım. feneri şampiyon yaptınız şimdiden

Geri
Üst Alt