STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

hakem hakem olsa,bursa nın ilk yarı penaltısını verirdi.ilk golde webo nun yaptığı faulu verirdi.

her sene fenere yatıp bize köpek gibi oynayan takımlar

1-Bursaspor

2-Eskişehirspor

3-Gaziantepspor

4-Sivasspor

24 hafta kalmis .. Fenerbahce bu gunden sonra vermez . iki uc mac takilir ama bizde sacma sapan geri pas FETISH yapar kendi elimizle puan dagitiriz ..

Tek sorun onlarinda 19cu sampiyonluug olmasi .. :) ve onlar bizim gibi 4cu yildiz icin elinden geleni yapar .. Bizim baskan gibi TFF gidecek diyip ....................... 6 aydir yabanci siniriyla ugrasmaz

o kupa orda kalmayacak bence. trabzon fifaya giderse fifada devreye girip alir kupayi bunlardan büyük ihtimalde. ama simdiki durum senin dedigin gibi tabiki. ama seneye bazi seyler degisir bence. yabanci konusunda yani.

düşmanlarla bir olan, şikecilerin safhasında yer alan terimi hala savunanlar var şurada, yazıklar olsun.

terim gitti, böyle oldu evet, aferin ! fenerliler bile nefret ettikleri adamı seviyorlar artık, düşünün !

Nerde Rierayı oynatıyosun yabancı sınırından haberin yok heralde.

hocam okumyormusunuz 2 mesaj once yazdım ya bak

YABANCI SINIRINA KARŞI

1-EBOUE SAĞ RİERA SOL CEYHUN STOPER

2-SABRİ SAĞ RİERA SOL

AL İŞTE YABANCI SINIRI..şunların hıcbırı yeteneksız sabrının helelı sol bekde oynamasından kotu değil..yapmayın..

Şu Bursa deplasmanında bizi 1 puana razı ettiği için Fatih Terim'e çok kızgınım.

hakemin o son pozisyona faul calmasi bir de sari kart vermesi ibretlik

ardindan da volkan'a faul yapildi diyor oysa faulu yapan dizini rakibe geciren volkan

caner 2 kisinin bacaklarini kirdi kart bile cikmadi

hakemler kesinlikle talimatli cikiyor yani baska bir izahi olamaz bütün bu "hatalarin"

Evet yabancı sınırı var adam deniyor ama ne hikmetse hep en olmazdan başlıyor denemeye

Başka mevki yoktu. Sabri'yi de sol bekte oynatmak istediğinden onu oraya koyduğunu sanmıyorum, en başta Sabri sağ, Eboue solda başlamıştı, Eboue de çok etkisizdi. İki bekten de verim alamamak yerine en azından birinden verim almayı daha mantıklı bulmuş olacak ki maç içinde yerlerini değiştirdi.

Başka mevki yok zaten, Zan sakat, Eray/Ufuk falan kötü, Drogba, Melo, Sneijder/Bruma illa ki oynayacak.

taiwonun yaptigina penalti diyorsan futbol bilgine hayran kaldim!

penaltidan yakindan uzakdan alakasi yok. webo cok kolay ati orda. omuz omuza mücadele var orda sadece. gecen hafta chedjounun yaptigi gibi asiriya kacmis bir durum yok ama sinirda baya belki. ama öyle kolay penalti verilmez.

durumu anlatayim dedim :)

hakem hakem olsa,bursa nın ilk yarı penaltısını verirdi.ilk golde webo nun yaptığı faulu verirdi.

say say bitmiyo de mi..güya fenerin penaltısı verilmedi...en sonunda bi ana avrat saydıracam bunlara ..olan bana olacak.

adamlar bu sene şampiyon işte.

aynı sey mi sabrinin sağda olması yapmayın su körü körüne savunmayı bırakın Ceyhun sag ıc tercıhı nasıl yanılşsa sabrıde sol bekte yanlış hem riera juve macıda fena değildi ligde rahat rahat oynar zaten nıye kullanmaz anlamış değilim

Saçma saçma konuşup duruyorsun.Sabri sol bek oynarken kötü ama Ceyhun stoperde oynarken iyi.

Oldu peki kaleye de Yekta'yı koyup kontenjan açalım ne dersin ?

Geri
Üst Alt