STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Alperin olmamasi dezavantaj. Her sey aleyhimize isliyor maalesef.

Biz Bursa deplasmanına yine çıksak yine puan kaybederiz.

zaten sorunumuz bu 10 senedir bursa es-es maçı olunca iyi iyi 1 puan ıyı kızmayın ıyı 1 ouan zor deplasman ulan gelen vuruyo gıden vuruyo nası zor deplasman bu bızde gıttık akhısar gıbı takıma yenıldık bu sene bunlar zor puan kaybeder

Puan farki su an 6 öylemi? Ah be keske Bursa kazansaydi ve puan farki 6 kalsaydi. Böylece puan farki 9 olacak.

Su caner bizde olsaydi takim sinif atlardi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Haftaya lig biter.

Felakat tellahlığı yapan sizin gibiler yazdıça biter tabi. Golü çağıra çağıra getiriyorsunuz. Bunları durduracak bağlantılara sahip tek Galatasaray'lı olan Fatih Terim'e de her türlü hakareti reva görürsünüz.

Ulan Fener'liler bile bu kadarını istemezdi herhalde. Hayırlı olsun sayemizde şampiyonlukları, mutlu olursunuz artık.Burada sinirden duvar yumrukluyorum ben siz şimdi gol geliyor, toteminiz batsın totemse de.

fener maclarını izleyip canınızı sıkmayın bosuna sonucları zaten hep belli değilmi? Hep son dakikalarda atıyorlar işte hep tesadüf =) Galatasaray ve Premier Lig yeter bana

haftaya oynancak maç ligin şampiyonunu belirler yavaştan. o yüzden kesinlikle almamız lazım

kendi evinde 1-0 koruyamadı gerizekalılar...bu aiz dauma bi paket koko vermiştir ...

Felakat tellahlığı yapan sizin gibiler yazdıça biter tabi. Golü çağıra çağıra getiriyorsunuz. Bunları durduracak bağlantılara sahip tek Galatasaray'lı olan Fatih Terim'e de her türlü hakareti reva görürsünüz.

Ulan Fener'liler bile bu kadarını istemezdi herhalde. Hayırlı olsun sayemizde şampiyonlukları, mutlu olursunuz artık.Burada sinirden duvar yumrukluyorum ben siz şimdi gol geliyor, toteminiz batsın totemse de.

Fenerin 3. Golu an meselesi.

Beyler boş boş şeyler yazıp durmayın.Yok fark 9 yok lig biter.Adamın canını sıkmayın.

Hahahaaha yok artık :D Terim'in bağlantıları kuvvetliyse geçen sene neden son 6 haftada hocasız oynadık ?

Terim'in bağlantıları süper finali engelledi mi ?

yaşadığınız strese yazık hala bursa maclarını takip ediyorsunuz :D RTE bu sene şampiyon fener dedi , sıkmayın canınızı.

Geri
Üst Alt