STSL 13/14 H:12 | MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

Türkiye'de ne yazık ki Kuyt-Emenike-Sow ve Webo bir arada oynadığında mücadele edecek defans yok, ayrıca bunlar birlikte oynarken açıklarını değerlendirecek takımda yok..Böyle olunca eninde sonunda golü bir şekilde buluyorlar..

Yetenek olarak olmasalar bile fizik gücü olarak bizim forvetlerden iyiler ne yazık ki...

Yenilen golde sazan gibi atlayan Emre Güngör'e söyleyecek söz bulamıyorum.

fener le bizim en buyuk farkiminiz nedir?

bakiyorum adamlar yenilmeyi kabullenmiyor, son dakika falan bi kenara adamlar habire nasil gol atariz diye bakiyorlar, mesela bizim takim 1-0 yenik duruma dussun bi panik basliyor, acemi bebekler gibi, 2-0 oldumu isterse dakika 30. olsun maci birakiyorlar, biz kaybettik falan diye, fenerli oyuncularda bunu gormuyorum hic..

kisaca daha cok istiyorlar, daha agresifler

yav bu sikeciler top oynadigi falan yok verilmeyen kartlar,4dk uzatir 90+6 da atarlar,hakem kiyaklari ile en az 6 puan kurtardilar ne savsmasi

Yahu Teo bazen çok düz düz konuşuyon. Bende zaten top oynuyorlar demedim. Ama bizden fazla savaşıyorlar, koşuyorlar. Rakiplerin kalitesi belli zaten, en nihayetinde de atıyorlar bir şekilde.

ya yeter ya bu ne buna bal da denmez

adamlar çalışıyorlar, inanıyorlar, atıyorlar

hiç organize olmasalar bile bi şekilde atıyorlar

:redface-13: adaletsizliğe olan inançlarından atıyolar onlar.şerefsizlik had safhada.fazladan uzatmalar,faullü goller say say bitmez.

Fener kazanır 5-6 aydır girmeyen adamlar buraya damlar, Galatasaray kaybeder yine aynı şekil başka zaman bunları burda göremezsin, şakamısınız lan siz

Türkiye'de ne yazık ki Kuyt-Emenike-Sow ve Webo bir arada oynadığında mücadele edecek defans yok, ayrıca bunlar birlikte oynarken açıklarını değerlendirecek takımda yok..Böyle olunca eninde sonunda golü bir şekilde buluyorlar..

Yetenek olarak olmasalar bile fizik gücü olarak bizim forvetlerden iyiler ne yazık ki...

Abartmayın ya. Webo falan topcu değil

şeref yoksunu şikeciler yine son dakka da attılar ama hep balları boyle gıtmııcek atamadıkları zaman görcem şerefsizleri

Beyler yatiyodum kalktim direk livescore'a baktim... dakika 81 civariydi 1-1 di

whatsappden fenerli arkilere dedim 89'da sow cakar raad olun diye :D

demezolaydim.

Geri
Üst Alt