STSL 13/14 H:12 | MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

Dakika 60, Antalyasporlular: ''Şike yapsana, şike yapsana, Aziz Yıldırım, şike yapsana''

Dakika 90, Antalyasporlular: ''Tüh be keşke başka birşey isteseydik''

Arkadaş ben antuda 4 yıldan fazla üyeyim beni hala bulamadılar . Hatta ben burada bir kaç tane nick yazdım aha bunlar benim antu nickim diye ama sazanlıklarına doymasınlar gittiler yılların antulularını sorgusuz sualsiz banladılar . Adamlar daha ilk mesajla forumdan uçuyorlar :D

Arkadaş ben antuda 4 yıldan fazla üyeyim beni hala bulamadılar . Hatta ben burada bir kaç tane nick yazdım aha bunlar benim antu nickim diye ama sazanlıklarına doymasınlar gittiler yılların antulularını sorgusuz sualsiz banladılar . Adamlar daha ilk mesajla forumdan uçuyorlar :D

Sende çok ciddi yetenekler sezdim :D

şikebahçe tt arena dışındaki her maçı kazanır yarısını oynayarak kazanır kötü olduğu maçlardada hakemle

Antu da kimin ne olduğu belli değilki tuhaf tuhaf nick ler.

Geri
Üst Alt