STSL 13/14 H:12 | MP Antalyaspor 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Kasım

Ekli dosyalar

• 3405643130_6904319b20.webp
    3405643130_6904319b20.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 129
Takiptesin bro dikkat et diyecem de bu kuşlarda o kadar akıl yok :D

ok.gif
yyildirayy - 24.11.2013 21:55

bos.gif

** haftaya paşa 2 3 atar lig biter tamamen

** Arkadaş ben antuda 4 yıldan fazla üyeyim beni hala bulamadılar . Hatta ben burada bir kaç tane nick yazdım aha bunlar benim antu nickim diye ama sazanlıklarına doymasınlar gittiler yılların antulularını sorgusuz sualsiz banladılar . Adamlar daha ilk mesajla forumdan uçuyorlar. (Nicki: Sedat Görür yönetim ip bulursun artık)

Arkadaş ben antuda 4 yıldan fazla üyeyim beni hala bulamadılar . Hatta ben burada bir kaç tane nick yazdım aha bunlar benim antu nickim diye ama sazanlıklarına doymasınlar gittiler yılların antulularını sorgusuz sualsiz banladılar . Adamlar daha ilk mesajla forumdan uçuyorlar :D

Antuda senden bahsediyorlar :D :D

tam mal la bunlar hahahahahah

Bugün Fenerli arkadaşım ile izledim maçı aşırı stresliydi ben ise rahat ol 90 da olmadı 90+5 de atarsınız dedim nedense yanılmadım :D

Takiptesin bro dikkat et diyecem de bu kuşlarda o kadar akıl yok :D

ok.gif
yyildirayy - 24.11.2013 21:55

bos.gif

** haftaya paşa 2 3 atar lig biter tamamen

** Arkadaş ben antuda 4 yıldan fazla üyeyim beni hala bulamadılar . Hatta ben burada bir kaç tane nick yazdım aha bunlar benim antu nickim diye ama sazanlıklarına doymasınlar gittiler yılların antulularını sorgusuz sualsiz banladılar . Adamlar daha ilk mesajla forumdan uçuyorlar. (Nicki: Sedat Görür yönetim ip bulursun artık)

[attachment=5146:indir.jpg]

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 198
Antu ile GSC meydan muharebesine ciksin . Su dallamalari bi pataklayalim .

Tuttuğu takımı açık açık yazıp seviyeli konuşanlara forum açık. Ama gelip burda Galatasaraylı gözüküp laf dokundurmaya çalışanlarında totosunu kesip konuşma organına tıkarlar. Kuşlar dikkat edin ha.

Antu'dan bayağa bir üyelik girişimi var foruma yeni yeni üyeler görebiliriz.

bir tane daha geliyor.az önce albayrak avatarlı eleman büyük ihtimal kuş.

Mesajı Gönderen: stockton:cLink:4245573

Arkadaşlar nasıl hesap açıyorsunuz bunların forumlarında? TC Kimlik No filan soruyorlardır bir ara?

Geri
Üst Alt