STSL 13/14 H:13 | Fenerbahçe 3-3 Beşiktaş | Maç Sonucu

Beşiktaş 2 senede bir koyup geliyor neredeyse. Bizde 20 yıldır tık yok. Şu kargalar kadar olamıyoruz.

Kadıköy'deki en son galibiyetleri 17 Nisan 2005 Fenerbahçe 3-4 Beşiktaş.Fenerbahçe 2005'ten sonra şahlandı resmen Kadıköy'de.8 yıldır derbi kaybetmiyorlar.Bugün de kaybetmezler tahminim.3-3 olacak ikinci yarının başlarında.

Şu Kadıköy'de şut dahi çekmedik bu sezon hatırladıkça sinirim bozuluyor takımın bu içler acısı halini.

BJK de aman aman yıldız yok ama koşan bir takım var.

Utandırın lan beni leş kargaları gözünüzü seveyim (ne ironik bir yorum oldu be).....

bu bir döngü,sikecilerde bizim icin aynisini diyor GS 70bin kisi onunde hersene bunlari tokatliyor biz neden yenemiyoruz diye

onlarda BJK i orada hep yeniyorlar, ama Kadikoyde hep kafa kafaya oynarlar genelde, bizde o bile yok. maca baslamadan 3 puani veriyorlar, bidaki sene hic gitmeyelim mac baslamadan 3 puani versinler yine ayni kafada oynayacaklarsa..

0 kargalari 70bin taraftarinin onunde s..k attik neyin dersini veriyormus

o maçı ben stadta izlemiştim aslında GS çok iyi top oynamadan kazanmıştı, tamamen drogbanın bireysel yetenekleriyle kazanmıştık, takım oyunu olarak söylemiş arkadaş, hakkaten şuan takım oyunu olarak bjk çok güzel top oynuyor hem de karıköyde, ayrıca bu stadda maalesef bizim angazlar yürüyerek top oynamıştı, bjk kadar ruhunu ortaya koysaydı biz de kazanırdık çünkü şikeciler o gün çok kötüydü..

bu meireles nasıl kırmızı yedi renkdaşlar. Var mı video falan

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

meireleskirmizi600_PSGRX.jpg

Ben elektrikleri keserler diye düşünmüyor değilim.

Benimde öyle bir düşüncem yıllardır var.

Hani olduya biz 5-0 yaptık saracoğlunda skoru. Bunlar sahaya girip maçı tatil ettirirler sırf 6 olmasın diye.

Maç bizim sahamızda olsa aynı şeyi yöneticileri yapar. bir bahaneyle sahadan çekerler takımı

Yazık ya kadıköyde çok korkak oynadık

Kasımpaşayı yenemezsek 2'lik gider

yahu şu bjknin kadıköyde oynadığı futbolu 20 yıldır oynayamadık kadıköyde. adamlar mükemmel oynadılar helal olsun. bu maç ne biterse bitsin oturup sevinecek değilim. bugün fb kaybetse bile kalan tüm maçlarını yine kazanır 43 puanla bitirir ilk yarıyı. adamlar futbol oynuyor hemde hızlı oynuyor. türkiyede fbnin karşısında bjk gibi oynayacak başka bir takım yok. o yüzden fb yine kazanır kalan maçlarını. bjk bu sene 2.olmayı haketti ama onların kadro derinliği yok o yüzden almeida yada fernandes sakatlanırsa lige havlu atarlar.çok fanatik bir galatasaraylı olarak bu gerçekleri söylemek zorundayım. bundan sonra biz toparlanırız takır takır oynarız bilemem ama bu kadro yapısıyla buna ihtimal vermiyorum. bjk ve fbli futbolcular ne kadar koştular maç sonu görecez zaten ama bizim burakla drogbayla aydınla falan böyle hızlı ve tempolu oynadığımız maç yok. son olarak gökhan töre-olcay-alper bunları beğenmeyen, o kadar para etmez diyen futbol ulemalarına tokat gibi indi bu maç. keşke alsaydık üçünüde. yerli kaliten iyiyse her türlü iyi futbvol oynarsın. 4 büyükler içinde en çöp yerli kadro bizde malesef.

Geri
Üst Alt