STSL 13/14 H:14 | Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 7 Aralık

Serkan şerefsizi sattı maçı yine maçtan önce canerle konuşmuşlar fririk de benim soluma vur diye o kadar belliki artık gülüyorum

Caner'e sari verdi, kirmizilik hareketini gormedim.

Golden once ki pozisyona bakmadim ama bunlar hic bir sey daha once yapilan hatalara gore.
dogru durust maca bakmamissin bile,caner sari yedigi pozisyonun 2 dk oncesi ayni hareketi yapip hakeme s.tir cekti uyariyor neyi uyariyorsa.egemen güresmeye cikmis sahaya tekme tokat kafa goz her pozisyonda

Ba5oykgCEAAcH3z.png:large

Top aşşagı ınıyor serkan elini cekiyor?

kurtarabilirdi gerçektende elini çekiyor yuhh

Bizim Rize macinda biz Serkan'a sikeci diye bagirmamismiydik?

Maçın son dakikasına Rize 4-1 falan gibi bir skorla önde giremezse gene bunlar bi şekilde atar 1-2 tane. Rize puan almak istiyorsa son dakikaya minimum 2 farkla girmeli.

Kaleci resmen bilerek golü yedi insan elini uzatmaz mı o pozisyonda karaktersiz şerefsizler

Guiza'dan o meşhur golü yiyen adamdan herşey beklenir aslında.

Hakem iyi oyun içinde ama Alves ile Egemen'in kartlarını atladı.

Ama o kaleci nasıl topa elini uzatmadı anlamadım.

Aykut şike sezonunda Trabzon lehine verilen penaltılar irdelensin gibi bir söz edip ortalığı karıştırmış ve Trabzon'un ayarını bozmuştu. Bunun dışında yaşananlar da malum tabi.

Bizim yönetimin de çıkıp bir açıklama yapması gerekiyor, fener lehine yapılan hakem hataları ve rakiplerin "şüphe uyandıracak" şekilde yaptıkları hatalar ile ilgili.

Böyle pısırık kalmaya devam edersek hiç bir şey değişmeyecek. Meydanı köpeklere bıraktık resmen.

sona dogru webo girer, dak 90+5' GOl.... devamini biliyorsunuz

Kadıköyün şerefsizlerini geride tutmamak için herkes birlik olmuş.Hakemler işi şansa bırakmıyor.Baktı fenerde tek pozisyon yok ne yapıp yapıp aradaki farkın kapanmasını önlemek için duran top pozisyonları ve son dakika golleri yaratılıyor.Şuraya yazıyorum,bu lavuklar bir son dakika haberi ile yıkılacaklardır.

#SerkanKırıntılıRize'yiKaçaSattin rt rt

Geri
Üst Alt