STSL 13/14 H:14 | Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 7 Aralık

kiz kardes yok ama genede susayim, futboldan anlamadiginiz belli öyle toplari belirli kaleciler tutar, casillas neuer gibi... eray serkan gibi oyuncularda inek gibi seyredir, topun disariya gidecegini düsünür... serkan deminden beri iki net pozisyon tuttu, hayirdir nasil sike bu?

Lan yürü git aziz babanın kucağına şikeci keko.

Verdiği Faule bak spiker bile topa bastı düştü dedi ulan Yunus..

Senin o kuş beynin almaz sende şike yapsan bilerek gol yesen göze batmayım diye 1 2 top tutarsın heralde? yok o zekaya sahip degilsen bilemiyorum

sike yapan deminki pozisyonlarda yer, öyle deminki gibi elimi uzatmayimda yiyeyim hesabi yapmaz tipki eray gibi... adam fenere karsi daha motivasyonlu oynuyor, takimdan atildigi icin bunu görmemek körlüktür...

Lan ne yalakasınız ne pisliksiniz licktv adileri.

kendin demedin mi " Cristian topa bastı düştü " diye.

sonra hakem düdüğü çalınca kıvır sağdan kıvır soldan. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın

kiz kardes yok ama genede susayim, futboldan anlamadiginiz belli öyle toplari belirli kaleciler tutar, casillas neuer gibi... eray serkan gibi oyuncularda inek gibi seyredir, topun disariya gidecegini düsünür... serkan deminden beri iki net pozisyon tuttu, hayirdir nasil sike bu?

Size kalsa 2011 yılında da şike yoktu nasıl olsa.

10 senedir aktif prof kalecilik yapan bir adamla 5.prof maçında gol yiyen adamı bir tuttuğun içinde futbol bilginin nirvanaya ulaşmış olduğunu bize bildirdiğin için sağol.

Eray'ın pozisyonuna gelirsek topun yön değiştirmesi olayı var orada bay çok bilmiş.

daha net bir sari olamazdi canere ama veremedi hakem cunku ikinci saridan atilacakti.

Senin gibi hakemin ben... caner resmen elle oynadı nerde sarı ve 2 sarıdan kırmızı?

her mac boyle hakemler ondan sonra burda gelip sikecileri övüyorlar neymis kosup savasiyolarmis bi s. gidin be

Her defasinda ayni sey. Bu Caner net her mac sari/kirmizi ya da direkt kirmizi kartlardan kurtuluyor. KURTARILIYOR. Biktim su pis ligden. Galatasaray olmasa, kicimla bile bakmam.

Atamadi caneri. Satilmislar.

Geri
Üst Alt