STSL 13/14 H:14 | Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 7 Aralık

şu işe bak fenerin rakiplerini destekler hale geldik yazık

rize yener demiyorum ama kaybetmez.FB bjk maçı ile düşüşe gececektir.ama bizim ruhsuzlardan da bir beklentım yok.

Ne ümidiniz var onu merak ettim ?

Böyle her maç canını dişine takıp oynayan 11 ciğersiz futbolcu ve yedek kulübesi zengin feneri 9 puan arkadan gelip bu leş futbolla geçme ümidi mi ?

Hayırlı olsun iyi ümit.

Aldıkları hakem desteğini de unutmayalım ama hakem desteği olsun,olmasın Fener bu sene şampiyonluğu en çok hak eden kulüp.

Beşiktaş ve Kasımpaşa'yı geçip 2.olmaya bakalım.

Iyi takimlari var kabul, ama hic bir seyi hakketikleri yok. Bu sikeciler asil 3.ligde boy göstermesi lazimdi. Hakemleride var. Sonra zir zir agliyorlar hakem ve TFF bize karsi diye ve kendi pisliklerini utanmadan baskalarina atmaya calisiyorlar. Bu kadar gicik, rezil ve ezik bir kulüp bulunamaz. Biizden önce 4. yildizi FB alsin diye her sey yapiliyor.

Beter olun emek hirsizlari!!

Fener rahat alir. Beklentilerimin aksine zorlansa bile bir farkli alir bu maci en azindan. 1:2, 0:1. Ama Rize hayatinin topunu oynamazsa falan Fener rahat üclük eder bunlari.

Bu maç puan kaybetme şansları var bence. Hem deplasman maçı hem de Rize fena takım değil. Ayrıca Rıza Çalımbay büyüklere karşı takımını iyi hazırlar her zaman. Devre arasına kadar puan farkı hiç değilse 6-7 olursa şampiyonluk şansımız devam eder. 9 yada daha fazla olursa boşuna ümitlenmeyelim.

Yillar evel is icin rizeye gitmistim.

Sehrin yarisindan fazlasi fenerli.

Fener kolay kazanir.

Bizim kazanmamiz da garanti.

Hayirlisi.

Tek maç bile açılmıyor bu sene Fener'in maçları o derece... O derece iyiler yani.

1-4

zorlanmazlar bile. Rize gibi yalaka takim stad acilisina bile fbyi davet ettilerdi. Bosuna surpriz beklemeyin fark bile olabilir. He ins yanilirim ama sanmiyom. Eger puan alirsa rize mesaji alinti yapin bende size like atayimm

kalede ankaragücü fener maçında şike yapan, sonra sus payı olarak ertesi sezon fenere transfer edilen

ve 3-4 yıl fenerde nerdeyse hiç resmi maça çıkmadan trilyonları cebe indirip ödüllendirilen

serkan kırıntılı var :)

Geri
Üst Alt