STSL 13/14 H:14 | Çaykur Rizespor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 7 Aralık

Bi bok oynadiklari yok, o kadar iyi dediginiz Fener 90+ da attigi goller ile +8 puan yazdirdi hanesine.

Biz ise Burak Yilmaz yüzünden en az 7 puan kaybimiz var

Fener öyle ahim sahim futbol oynadigi yok, biz ruzgari bi arkamiza alabilirsek hersey mümkün.

fener bjk macindaki oyununun ceyregini oynasin rizeyi perisan eder;birbirimizi kandirmayalim...

kalbim rize ile beraber ;mantigim ise fener kazanir diyor...

Fener bir farkla alir bu maci.

Rize puan alacaktır onlarında toparlanmaya ihtiyacı var feci şekilde

Bu işler bir tökezlemeye bakar.Hafta içindeki maçtan sonra bu gün de takılırlarsa işleri zor.

Ayrıca bizden tek artıları bekleri ve maç içindeki hırsları ve istekleri.

fener webonun saçma golüyle öne geçer 60 da yer 1 - 1 olur 90+8 de emenike atar 2 - 1 alırlar maç 1-1 ken hakem net golü vermez rizenin

Bi bok oynadiklari yok, o kadar iyi dediginiz Fener 90+ da attigi goller ile +8 puan yazdirdi hanesine.

Biz ise Burak Yilmaz yüzünden en az 7 puan kaybimiz var

Fener öyle ahim sahim futbol oynadigi yok, biz ruzgari bi arkamiza alabilirsek hersey mümkün.

fener futbol oynamıyor ama sow emenike webo kuyt gibi devamlı golü arayan mücadele eden adamlara sahipler,bir atak yapmaları yeterli oluyor bizim ligin kalitesizliğine bağlıyorum bu durumu,yoksa ersun yanalın 4-2-4 taktiğini herhangi bir ligde, herhangi bir takım kolaylıkla cezalandırır ayrıca burak yüzünden puanlar kaybettik doğrudur ama,drogbanında kaçırdığı birçok pozisyon var antalya ve paşa maçları gibi

Fener öyle kolay kazanamaz. Rize'nin hücumu çok iyi ama defansları çok uyumsuz. Eğer defansları bu maçta uyumlu ve sağlam olursa Rize bu maçı rahat kazanırız.

fener deplasmanda son dakikada yırtıyor hep bu sefer sansları tutmazsa ben en az beraberlık beklıyorum.

Geri
Üst Alt