STSL 13/14 H:15 | Fenerbahçe 4-0 Akhisar Bld. Spor | M.S | 13 Aralık

akhisar bu maçta bırak yenmeyi berabere kalsın bana göre yılın en süpriz sonucu olur. bu şikecilerin dört dörtlük oynadığından değil, karıköydeki hakemlerin rezilliğinden kaynaklanıyor daha çok. e aksiharın deplasman performası zaten ortada. üstünede hakemi ekleyin ve mucizeyi bekleyin

adamların deplasmanda hiç golü yokmuş

fb ilkleri sever

kg var banko

Çeptalk

Maç skorundan çok bunlar maç sonu bize ne gönderme yapacaklar onu bekliyorum . Embesil Webo da bizim maç bitince kıskançlıktan şunu paylaşmış . Tabi Qamber durur mu hemen koymuş lafı...

[attachment=5705:wadwa.png]

Ekli dosyalar

• wadwa.webp
    wadwa.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 260
fener 5 atar en kötü senaryo akhisar öne geçer 60 da fener atar 1 -1 90+8 de emenikenin golüyle 2-1 alırlar

sacma sapan islerin pesinde kosmayin hadi bunlar 10-15 senedir ic saha maclarini alir genelde kaybederse deplasmanda kaybederdi ama bu sezon oda yok.

deplasmanda hakemle döve döve aliyorlar maclari, caner egemen alves gibi ahlaksiz adamlar kirmizi yemek yerine macin oyuncusu seciliyor her zaman.

handikap bile iyi skor olur akhisar icin. fenerin puan kaybetmesini beklemek cok sacma bu saatten sonra.

ligin bittigini düsünüyorum, sadece 2 beraberlik 1 yenilgi alip geri kalan tüm maclari kazanmislar. bizim icin 2.lik gercekci hedeftir bundan sonra.

sampiyonlar ligi biletini alabilmek icin 2.lik diye kesip atmayin, cok önemli bir kasimpasa-besiktas maci var bu hafta.

BMaI4uYCEAMAuGj.jpg:large

infantinonun selamı var kuşlar..gideceğiniz yeri haber vermiş bugün.akhisar koymuş kadar sevindim buna.

Akhisarda Çağdaş ve Oğuz yok.Yedek kalecileri çok kötü geçen haftaki maç çok hata yaptı.Çağdaş gibi tecrübeli biri yerine genç biri oynar oda sıkıntı.Ama yavaş ve Canersiz feneri Bilal-Niasse A.Ş ile yenebilirler.Özellikle Uğur'u merak ediyorum.Bakalım nasıl oynayacak.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LhJ7Ob2QP0c[/media]

ibretlik.

Kardeşinizi veya çocuğunuzu sigara alkol gibi kötü alışkanlıklardan korumak istiyorsanız izlettirin.

sonunuz böyle olur diyin hemen namaza başlamazlarsa bende bir şey bilmiyorum.

Fenerbahçe:

Volkan - Gökhan, Alves, Egemen, Hasan Ali - Mehmet Topal, Alper, Cristian - Kuyt, Sow, Emenike

Akhisar Belediyespor :

Evren - Emrah, Sonko, Uğur, Güray - Merter, Bilal - Kenan, Bruno, Sertan - Niasse

Bunlar normal şartlarda hiçbir maçi 11 kişi tamamlayamaz. Futbolla alakasi yok bunlarin. şampiyonlugu futbol dişi her türlü pisligi yaparak almak istiyorlar. Taraftarlarida o kafada. şikeyle şampiyon olmayi sindirebiliyorlar. Tiksiniyorum şunlarla ayni ligte mücadele etmekten. Ortada mücadele yok zaten, tiyatro oynaniyor

Geri
Üst Alt