STSL 13/14 H:15 | Fenerbahçe 4-0 Akhisar Bld. Spor | M.S | 13 Aralık

Galatasaray olsa rakip, gokhan yerine eboue o kadar bindirme yapsa 50 kere uyarirdi Hamza bey.

Kurtardı ama maç bitti. Yemişim böyle ligi. Adamların her şampiyonluğu (benim gördüğüm) şaibeli .

Evren fena değil gibi takip edelim bakalım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah senin belanı versin hakem verdigi pene bakın şaka gıbı bırde sarı cıkarıyor kırmızı kart.Bunun gibi şerefsizlerı odunla agzınu yuzunu kıracan mk.

Bu pozisyon tamamen hamza hocanın suçudur.

25 dakikadır Gökhan korner direğinde bomboş. Bir oyuncusunu gönder(e)medi başına.

Oyuncunun ilk sari karti yanlisti. Ikincisini tam goremedim ama yuzunu toptan kaciriyor. Yani kasti bir elle oynama yok. O da sari kart degil. Ki penalti oldugu bile tartisilir.

Aziz Yldirim calisiyor.

allah belanizi versen yeter OC yetmedimi ne yapmaya calisiyorsunuz bu $ikecilere her hafta kiyak nereye kadar

Bence de adam yüzünü koruyor

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu hakemi sevmem beni yanıltmadı. penaltı bile verilmeyebilir hadi penaltı verdin top ele çarptı ama sarı kart verme. adam kasti elle oynamıyor bariz çarpma var. yazık. daha seyretmiyorum zati kapattım maçı. maç skorunu söyliyim 3-0

Fenere arkadan faul ve ayaga basmak serbest

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Penaltı değilmi şimdi bu elini açıp topun önüne kayıyor 100% 100 golü engelliyor.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

10 kişi Akhisar dayanamaz, hadi dayandı diyelim son dk yine bir olmayan penaltı verir.

Akhisar'ın en önemli 2 adamı kim desen herkes

1.Bilal Kısa

2.Ibrahim Sonko

der. 2'si de yok oyunda artık. Bu kadar olur.

Buna penaltı ve sarı veriyorsan, Egemen ve Alves her maç en az 1 penaltı ve kırmızı vermeleri lazım...

Geri
Üst Alt