STSL 13/14 H:15 | Kasımpaşa 0-3 Beşiktaş | M.S | 11 Şubat

Kartal'dan 3 yiyen takım fenere nasıl koyacak ki. Yenilmelerini istiyordum da bu kadar kolay değil.

Beyler bu bejekenin ayarlarıyla oynarız arenada insan evladı gibi yenmeyiz bunları

Maçın berbatlığına 20 dakika dayanabildim kapattım adamlar 3 gol attı :D

İzlediğim dakikalarda dikkat ettim bunlar çok dengesiz pres yapıyorlar.Yetenekli ayaklarımızla bu presi rahat kırarız.Zaten defansları Allah'a emanet...

İlk dakikalarda atacağımız golle Bursa maçına dönebilir olay...

Iste Chelsea maci öncesi olmasi cok kötü. Bizimkiler umarim konsantre olurlar.

Pasanin Fener maci yalan oldu desenize.

Arena da ki maç Sivas-Fenerbahçe maçının diyeti olarak piyasaya sürülecek.

Bakın görün ama iyi oynarsak ve sakin kalırsak oyunu bozup, tıpaları takarız.

Bu kadar yaygarayı boşuna koparmıyorlar.

Şu maçta da devlet eliyle şike yoksa bir şey demiyorum daha.

Ak tv deki rezil köpekler yine rahatsız olacak mı acaba ? Özelikle de o hakem eskisi !!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Beşiktaş'ın yenmesi iyidir. Biz bunları yenersek, bjk-fb maçında fenerin şansı yok.

Baronlar istedi tetikçiler vurdu . cinayeti gördüm.

yabancı sınırı konusunda 8taş,şikebahçe bide antalya aynı kafadan inşallah lig maçında önce antalyayı sonra da 8taşı iyi düzeltiriz.....

Fenerbahçe avrupaya gitmiyor diye istemiyor değişmesini avrupaya gitseydiler görürdük. Beşiktaşta muhtemelen şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak görürüm o vakitte onları avrupaya giden takım bu kurala karşı çıkar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kasımpaşayı devamlı takip ediyordum oynadıkları güzel oyunlarından dolayı ama devre arasında ne olduysa çok farklı takım ortaya cıkdı. Berbatlar . Şota jaf etmiş takımı resmen. Kayseri bile tek kale oynadı bunlara karşı.

şimdi konussana zekeriya alp :@

Bakalım sayın AHMET ÇAKAR'ın bu maçtan sonra da midesi bulanıp TÜRK FUTBOLUNDAN son derece rahatsız olacak mı?

Göreceğiz çok şerefli AHMET ÇAKAR'ı.

İlk macta donk salaklik yapti 3 puan gitti ve sahaya giren bjk taraftari yuzunden 2 mac sahasi kapandi.

Colde kutup ayisi fikrasi gibi

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

"Allah kahretsın Turk Futbolundan son derece RAHATSIZIM"

Geri
Üst Alt