STSL 13/14 H:15 | Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş | M.S | 15 Aralık

Nasıl olsun be abi? Gördüğün gibi 3 gün üst üste sevinemiyoruz. Senden ne haber?

(Bu arada modlarla aran iyi değil mi? Forumu şahsi meseleler için kullanıyorlar diye ban yemeyelim bir de :p )

Ne yapalim kafa dagitmaya calisiyoruz.Sabah aksam Ft mi konusalim?Dogru diyorsun 3 gün üst üste sevinemiyoruz gercekten.

Bu arada kasimpasa gecirdi kargalara:)Iyi oldu hemde cok iyi oldu.

Ne yapalim kafa dagitmaya calisiyoruz.Sabah aksam Ft mi konusalim?Dogru diyorsun 3 gün üst üste sevinemiyoruz gercekten.

Bu arada kasimpasa gecirdi kargalara:)Iyi oldu hemde cok iyi oldu.

Evet abi :) Gör bak nasıl ağlayacak Beşiktaşlılar bu gece! Halbuki pozisyonu izledim de, adam topu atacağına ayağıyla vursa daha iyi, gol pozisyonu filan yok spiker ve Beşiktaşlıların iddia ettiği gibi.

Bu arada berabere bitmesi bizim açımızdan daha iyi olur. Kasımpaşa'ya ismi dolayısıyla çantada keklik gözüyle bakıyoruz ama adamlar fena yardırıyor.

sezon başında yapılacak en akıllı hareket muslerayı 10-15 neyse satıp 3 milyona tolgayı almaktı. ama ego savaşları o kadar büyüktüki önlerindeki hiçbir fırsatı göremedi bizimkiler. bizi bu saçma salak yerli kadroya muhtaç eden başgan ve fatih hoca kına yaksınlar. resmen 2 senedir uyuttular herkesi. kpaşada bana göre ligin en iyi 2.takımı.

kpaşanın aldığı yabancılarda kalburüstü oyuncular. bizim sneijder-melo ve drogba dışında çok iyi diyebileceğimiz yabancımızda yok malesef.

şu seyrettiğim kasımpaşa bu sezon rahat rahat 2.olur. fb 90 puanla 1., kpaşa 65-70 puanla 2. olur 60 puanı geçen 3.olur. bjk-ts-bursa veya biz 60 puanı geçermiyiz bilmiyorum.

Gecen hafta fener´in puan kaybini degerlendiremedik bu hafta da Bjk/kasimpasa macini degerlendiremedik.Yaziklar olsun.

Holosko girdi şimdi Kasımpaşa düşünsün

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Az önce sağ tarafa adam akıllı pas atsa 3 geliyordu.

NEFRETİMSİN BURAK.

Gecen hafta fener´in puan kaybini degerlendiremedik bu hafta da Bjk/kasimpasa macini degerlendiremedik.Yaziklar olsun.

Geçen sene de aynısını kuşlar yaşamıştı, biz kaybediyorduk onlarda kaybediyordu. Demek böyle bir hismiş :(

https://s7.directupload.net/images/131215/audjmtrn.swf

Oyunun oynanmasını engellemekten atardım o adamı.

Çünki bu kurallar dahilinde değil. Yani faul yaparsın vs ama bu kural dışı bir durdurma.

Ayrıca arka hakemler ne işe yarıyor. Bunları görmekle sorumlu değilmi. Hakem daha adam topu eline aldığında hakemi uyarmalıydı.

ama bizim hakemler genelde aşağıdaki gibi davrandığı için;

198317_527787213933803_1715528113_n.jpg

Gecen sene ki fenere donduk onlarda bizim yerimizdeler su an ve sampiyonlugu alicaklar nasil biz gecen sezon aldiysak bu sene o istek arzu onlarda

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt