STSL 13/14 H:15 | Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş | M.S | 15 Aralık

Kırmızı kartlar da haklı hakem.

Belki bu olaylar dan sonra TFF'yi Bjk de göndermek için eskisinden daha çok çaba sarfeder.

5 dakika uzatma verdi, minimum 7 falan olmaliydi.

Kasimpasa gibi bir proje takimi sampiyon olabilir ciddi olarak bu sene, simdiden tarihe not duseyim.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Fernandes'i bu hafta kadro dışı bırakmaları lazım..

Adam bildiğin sabote ediyorlar takımı zaten kaç maçtır..

Ayrıca iyi olmuş, biz de bassak antremanı bi kaç futbolcu tartaklasak kesinki bugunkünden daha iyi mücadele ederler..

Örnek olarak Milan...

Valla ben hakem olsam asla kırmızı vermezdim. Sıkıyorsa ceza versinler. Takım arkadaşına biri koşup çelme takacak ve futbolcular buna hiç bir tepki göstermeyecek? Olacak iş değil. TFF'nin başına bir bela daha açıldı gerçi, iyi oldu.

kargalar net kaçırdı 9 kişiyle beraberlik geliyordu az daha

iyi hatirla bora adamlar kupa maclarina bile tam kadro cikiyordu,tabi avrupa maclari kadar olmasada yinede etki etti bence.

İlla ki etki etti zaten abi orası kesin de, daha çok uefa yıprattı onları. Biz o açıdan şanslıyız gibi Avrupa'da fazla yıpranmayız büyük ihtimalle. Bu tur da büyük ihtimal elenir ve döneriz lige. En azından 2.liği vermemek lazım.

Ben mi dedim Tineri cekin diye,kafayi bulan stada gidiyor:)

İyi oluyor bunlara çok iyi oluyor.

Senelerce övündükleri özellikleri şimdi dibe batırıyor onları. Akıllarını başlarına almazlarsa daha çok rezillik görür bunlar :D

İyi oluyor, bize de gülme fırsatı doğuyor şu kötü ortamda :p

Sahaya taraftar girdiyse, oyuncuya vurduysa, hakem maci durdurmak zorunda degil mi?

Yani maci tatil etmek zorunda degil mi? Bu durumda ne olacak? Bjk´yi hükmen galip sayabilirler mi?

Birami ucuz tinermi ?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Geri
Üst Alt