STSL 13/14 H:15 | Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş | M.S | 15 Aralık

dcq05l.jpg

sahaya giren dallama beşiktaş tribününden girmiş. fernandes beşiktaş taraftarına doğru tükürmüş, lavukda ssinirlenmiş girip fernandese vurmuş =)

Abi bunların hepsi padişahın buyrukları. Adamları resmen çarşı yüzünden cezalandırıyorlar.

Hakemler genelde zaten Kasımpaşa yı koruyor. Bizim maçta da gördük hakemin Paşa tarafında olduğunu.

Her şeyin içine ettiler

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yok be bora ikincilik icin korkum yok,kendin görüyorsun Bjk tinerci toplulugu nasil kulüplerine zarar verdigini.Kasimpasa ne camia nede topculari olarak hazir degil böyle bir yarisa.Sezonun ikinci yarisi ayaklari titrer o cocuklarin.

Yok zaten benim korkum bjk'den değil, kasımpaşa'dan :) Valla 2.olamazsak zaten büyük kepazelik ya, başka da bir tanım bulamıyorum. Neredeyse bütün önemli deplasmanları ilk yarıda oynadık, fb, bjk, kasımpaşa, bursa, eskişehir hepsi 2.yarıda Arena'ya gelecek ama biz de pek güven vermiyoruz açıkçası.

Bu bjk nin bi tane vukuatsiz maci yok

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şimdi yine derler Melo tahrik etti taraftarlar atladı diye :DD:DD:DD:DD Alıştılar atlamaya :DD:DD:DD

Gezi'nin diyeti.. Bu maç tekrarlanmalı. Tff'nin cesareti var mı göreceğiz..

Yok zaten benim korkum bjk'den değil, kasımpaşa'dan :) Valla 2.olamazsak zaten büyük kepazelik ya, başka da bir tanım bulamıyorum. Neredeyse bütün önemli deplasmanları ilk yarıda oynadık, fb, bjk, kasımpaşa, bursa, eskişehir hepsi 2.yarıda Arena'ya gelecek ama biz de pek güven vermiyoruz açıkçası.

kalan 2 haftayi kayipsiz kapatmak lazim.Bu arada sergenín takimi 4te 4 yapmis.Biz bile yapamadik bu sene .

" BJK li futbolcuları tahrik eden Melo'ya 15 maç men, Galatasaray'a ise 10 maç seyircisiz maç cezası verilmesine" gibi bir karar çıkarırlarsa şaşırmam :oops:

Gezi parkı olayları ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Beşiktaş maça gayet iyi başladı.

He o sahaya atlayan taraftar evet o iktidarın oyunu olabilir.

Sorguya aldık, beşiktaşlı çıktı derler hatta birazdan. Bence o adam hazır tutuluyordu orada.

Ama gezi parkı olaylarına başından sonuna kadar destek vermiş ve katılmış biri olarak futbolun gezici kimliğime karışmasını istemiyorum.

Çarşı grubu gezi parkı olayları sırasında sanıldığı kadar büyük destekler vermemiştir.

Orada sivil toplum kurulusları, sivil halk ve örgütler çoğunluktu.

çarşı bir hiçtir.

Geri
Üst Alt