STSL 13/14 H:17 | Fenerbahçe 5-1 Kayserispor | M.S | 29 Aralık

Adamlarda kalite ve klas yok. Hepsi cöp.

Ama sampiyonlugucok istiyorlar. 90dk. kosuyorlar. Bize bak. Mac 1-3 ve oynamayi birakiyoruz.

Kalitenin yanına istek koymadıkça bir şey olmaz zaten ama bizim takım ile çokta yetenek farkı falan yok.

Bir kere beğenmesek de Bruno Alves gibi 1 tane bile stoper yok bizde. Ujfa'nın daha çirkef ve 1-2 yaş gencini buldular resmen. Umarım Diego falan alıp içine ederler takımında seneye 1-2 akıllı hamle ve güçlü lobi ile 4.yıldızı kaptırmayız şu şeref yoksunu zırlak, RTE destekli camia'ya.

bu şerefsizler ceza aldığında yazın tek üzülen bendim tek kulvara kaldılar diye bence fazla üzülmesin yazın sevinenler böyle olacağı belliydi biz buna rağmende şampiyon olurduk halada olabiliriz ama koskoca yaz yerli takviyesi yapılmaması 8 puanlık farkı oluşturdu.

ya arkadaslar bu mac belliydi, herkes kayseri koyup geciyor zaten, ligin ikinci yarida fenerin cok ama cok zor deplasman maclari var, trabzon, besiktas, galatasaray, sivas, eskisehir...

Ah ah biz hiç düzelmeyiz. Zaten FB'nin Kayseri'yi yeneceği kesindi bu maçta. KS'nin iki stoperide aslında stoper filan değil böyle bir takım. Deplasmanda 4 attık bunlara, sıksak 8'de atardık. FB'nin işi buralara getirmesi onların hatası. Bizde Dany Chedjou heyecan yaptırmıştı KS'deki maçta :)

kendine gel lan

karşında çocuk mu var

Valla kim var bilmem de, bu kadar aptalca bir yorum görmedim uzun zamandır. Yendiği takım düşmeye aday, kendi sahasında b.ktan bir rakibe 5 atınca neyi kabul ediyoruz onu anlamadım. İlk yarıyı izlemişim bir de rezil cacık bir takım var. Yorumunuz, düşünceniz içinizde kalsın bazen.

Ümitsiz olanlar fenerin 2.yarıdaki fikstürüne baksın oynadıkları futbola baksın ondan sonra bi daha düşünsün.

28.hafta sonunda herşey bambaşka olucak ;)

Ah ah biz hiç düzelmeyiz. Zaten FB'nin Kayseri'yi yeneceği kesindi bu maçta. KS'nin iki stoperide aslında stoper filan değil böyle bir takım. Deplasmanda 4 attık bunlara, sıksak 8'de atardık. FB'nin işi buralara getirmesi onların hatası.

Hadi Yılmaz'ı anlıyorum da Drogba'da da bir kabızlık var saçma sapan goller kaçıyor.Bunlar da tam tersine saçma sapan goller atıyor.Dün 8-1 bitmesi gereken maç 3-1 bitti.

Geri
Üst Alt