STSL 13/14 H:17 | Fenerbahçe 5-1 Kayserispor | M.S | 29 Aralık

Kalitenin yanına istek koymadıkça bir şey olmaz zaten ama bizim takım ile çokta yetenek farkı falan yok.

Bir kere beğenmesek de Bruno Alves gibi 1 tane bile stoper yok bizde. Ujfa'nın daha çirkef ve 1-2 yaş gencini buldular resmen. Umarım Diego falan alıp içine ederler takımında seneye 1-2 akıllı hamle ve güçlü lobi ile 4.yıldızı kaptırmayız şu şeref yoksunu zırlak, RTE destekli camia'ya.

bruno alves iyi degil. herifin her golde nerdeyse hatasi var öndeler diye bişey demiyorlar.

Fener'in övülecek bi tarafı yok, dahi Prosinecki tek değişiklik yaptı ve o değişiklik sayesinde 4 tane yedirdi takıma, olay bundan ibaret

Valla kim var bilmem de, bu kadar aptalca bir yorum görmedim uzun zamandır. Yendiği takım düşmeye aday, kendi sahasında b.ktan bir rakibe 5 atınca neyi kabul ediyoruz onu anlamadım. İlk yarıyı izlemişim bir de rezil cacık bir takım var. Yorumunuz, düşünceniz içinizde kalsın bazen.

içi dışı beni ilgilendirir

kusura bakma burası senin ahlak veya gs bekçiliği yapacağın yer değil

hele herhangi birinin olumlu olumsuz düşüncesi seni ırgalamaz

görmemezlikten gelirsin bişey yazmak zorunda değilsin

hele hakaret etmek haddine değildir yazdıklarımda kimseye hakaret yoktu

Bitti hadi gecmis olsun

Sene sonu sampiyon biz olacagiz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenerin bizim maça kadar 2 puan kaybetmesi lazım 2.yarı.Tabii bizim de herkesi yenmemiz.Bugün içime puan kaybı hissi gelmişti ama olmadı.

Adam fener formasini sirtina gecirdi gizli fenerli

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin ikinci yarısında ne olur bilemem ama 5-1 öndeyken bile gol atmak için çırpınan hırslı oyunculara sahipler.

Biz bir maçta 3-0 öne geçince al gülüm ver gülümle maçı bitirmenin derdine düşüyoruz.

içi dışı beni ilgilendirir

kusura bakma burası senin ahlak veya gs bekçiliği yapacağın yer değil

hele herhangi birinin olumlu olumsuz düşüncesi seni ırgalamaz

görmemezlikten gelirsin bişey yazmak zorunda değilsin

hele hakaret etmek haddine değildir yazdıklarımda kimseye hakaret yoktu

Valla bekçi değiliz de aptal yoruma da aptal deriz. Aptal. Dangalakça. Gelemem görmemezlikten forum burası. Bir post atarken gelecek cevab da hazmedeceksin. Edemiyorsan da saldırmayacan.

Geri
Üst Alt