STSL 13/14 H:17 | Fenerbahçe 5-1 Kayserispor | M.S | 29 Aralık

Aptalca çünkü izledim maçı aptalca yahu. Ne anlatıyorsun hala ? Saçma sapan birşey yazmışsın saygı gösterecekmişim fenere kabul edecekmişim. Bu nasıl bir saçmalıktır.

sanane olum herkes senin beyninle izlemek zorunda mı

senin bu çırpınışların aptalca

attığın her mesaj aptalcaydı şu ana kadar

Beyler Kayseri takımları kalsın.Kafadan 4 maçta 12 puan yazıyoruz.

Fener bisey oynamiyo arenada zaten son zamanlarda bunlari eziyoruz ben o mactan cok eminim yani

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En azından maç kazanmak için maça asılıyorlar

ayrıca daha o maça lig başladıktan sonra bilmem kaç hafta var, devre arası geldi

kim ne takviye yapacak belli değil

zaten gayserinin şikecilerden puan almasını beklemiyordum..hem daha iyi oldu kendilerini iyi takım sansınlar ki eksik yerlerini tamamlamasınlar :DD

çok ciddi takviyeler yapmazsak şampiyonluk imkansız bu takviyelerde yerli olması şart yapılan her yabancı transferi tribüne olur 2.yarı içeride dışarıda kayıpsız devam edersek fener illaki deplasmanlarda takılır bir bakmışın fener arenaya geliyor puan farkı 3 çarparsın liderliği alırsın ama hiçte kolay değil3 kulvardayız ve kadronun yarısı çöp

olum herifler haftada 1 maç yapiyor. dogru dürüst top oynamiyorlar. golleri bulunca havaya giriyorlar. bizle maçlari var diyorum 5 puan görüyorum. şampiyon olmamiz için yenmemiz lazim zaten. onun için biz degil onlar stres olsun. 2. olursanda ŞL indeyiz.

En azından maç kazanmak için maça asılıyorlar

ayrıca daha o maça lig başladıktan sonra bilmem kaç hafta var, devre arası geldi

kim ne takviye yapacak belli değil

Bizim iyi bir kadromuz var mancinide takima alisti biz bu ligde ciddiye aldigimiz butun maclari kazaniriz. Fenerden ustun bi kadromuz var arenada o cosku ile yeneriz demiyorum ezeriz bunlari. Siz o kadikoyde ki maca bakmayin mancini yeni gelmis takim cokmus bi sekilde gitmistik ve ayrica bizim kadikoyde ki maclarimiz belli. Ben cok umitliyim bu sezon boyle devam edelim sampiyon oluruz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni bir son hafta faciasi geliyo kuslaaar korkunun ecele faydasi yok

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok ciddi takviyeler yapmazsak şampiyonluk imkansız bu takviyelerde yerli olması şart yapılan her yabancı transferi tribüne olur 2.yarı içeride dışarıda kayıpsız devam edersek fener illaki deplasmanlarda takılır bir bakmışın fener arenaya geliyor puan farkı 3 çarparsın liderliği alırsın ama hiçte kolay değil3 kulvardayız ve kadronun yarısı çöp

Olcan Hakan çalhanoğlu bir de Cihan Haspolatlı bunları almalıyız devre arası çok saglam olur ya.

Olm her hafta sonuca göre uçlarda gezmeyin. Bi 'zhaaa fener bitmiş, fark 5 puan xD' , bi 'fener mükemmel takım, 97 puan fark atacaklar, şampiyonluğu unutalım :('

Biraz sakin bakın olaya.

Geri
Üst Alt