STSL 13/14 H:18 | Fenerbahçe 2-1 Torku Konyaspor | M.S. | 27 Ocak

rahat alırlar bu maçı. bizim gibi enayice puanları dağıtacaklarını sanmıyorum

Fener en az iki farkli alir bu maci. Iddiacilar handikap oynayabilir.

ki bizim beraberliğimizden dolayı hepten rahatlamışlardır ve evlerındeler çok rahat alırlar

Bize karsi Messi Neymar kesiliyo hepsi. Fenere karsi da bize karsi oynadiklari gibi oynarlarsa takimlar, biz rahat sampiyon oluruz.

Renkdaş, onlar kesilmiyor, biz onları kahraman yapıyoruz. Bizde kanat diye bir şey yok, kuşlarda kanat defanslar bile iş bitiriyor. Bizim 1,5 forvetimiz var adamların 3 hatta zaman zaman 4 lüyorlar. Bizim ruhumuz yok adamlar 90 dakika saldırıyorlar olmadı 91 de atıyorlar. Fenerin defansı bizden daha kötü ama o kadar atak oynuyorlar ki defansa zaten iş düşmüyor. Bizim selçuk topu alacak, kendi ekseninde bir tur atacak sonra ileri bakacak Burak yok dönecek yana bakacak yok oda olmaz dönecek semihe de biz atağa çıkacağız da...... 90 dakika rezil futbol ligin başından beri en fazla 3 maç iyi oynadık gerisi rezalet.

Dün Elazığspor kazandı. Alt sıralar karışabilir. O yüzden Konyaspor için 1 puan bile çok önemli. Ayrıca oynarlarsa Djalma, Hleb, Gekas gibi tehlikeli futbolculara sahipler. O yüzden ben pek kolay yenileceklerini zannetmiyorum.

4-0 biter sonra Es-es ve Sivasla berabere kalırlar.Herkes yetişti derken gideriz deplasmanda yine berabere kalırız öyle öyle 10 puan farkla şampiyon olurlar

fener 2.yarı 12-15 arası puan kaybeder ama biz daha fazlasını kaybederiz.

rahat kazanır fb ızlemeye cıddıye almaya gerek yok 10 puandan hesaplayalım farkı

Bize karsi Messi Neymar kesiliyo hepsi. Fenere karsi da bize karsi oynadiklari gibi oynarlarsa takimlar, biz rahat sampiyon oluruz.

Böyle bir durum yok. Sen rakibine buraların ağası benim mesajını vermezsen adamlar cesaretlenip senin üzerine gelir. Antep ilk 60 dakika oyun olarak üstündü sonra klasik anadolu takımı korkaklığına geçti . Fener olsaydı oyunu rakip ceza sahasına yıkardı ceza sahasında kalabalık durur karambole olur birinin özel beceresi olur defansın hatası olur bir şekilde gol atardı ama sen oyunu rakip ceza alanına yıkamıyorsun ki. Rakipler aslında hep aynı sadece karşındakini korkutan ve korkutamayan iki takım var. Geçen seneki fener gibi bu takım. Rakip senden korkmuyor bunu hissedebiliyorsun.

5 atarlar en kötü son dakikada 1 tane atıp kazanırlar diğer ihtimallerler %1 bile değil..

------------Volkan---------

Gökhan-Egemen-Alves-Caner

-------Topal-Meireles------

----------Baroni------------

Kuyt------Emenike------Sow

Mert,Hasan Ali,Bekir,Selçuk,Emre,Topuz

------------İtandje---------

Tolga-Selim-Kokalovic-Ergün

-------Borek--Çamdalı------

-------------Hleb------------

Djalma-----Gekas-----Kabze

Kaya,Ömer Ali,Erdal,Recep,Yunus,Mehmet,Muhammet

------------İtandje---------

Tolga-Selim-Kokalovic-Ergün

-------Borek--Çamdalı------

-------------Hleb------------

Djalma-----Gekas-----Kabze

Kaya,Ömer Ali,Erdal,Recep,Yunus,Mehmet,Muhammet

konyanın kadro fena değilmiş. beraberlik kurtarabilirler belki

Haftaya Es-es le oynucaklar

Es-es feneri yense haftaya kazansak süper olur.

Geri
Üst Alt