STSL 13/14 H:18 | Fenerbahçe 2-1 Torku Konyaspor | M.S. | 27 Ocak

Son dakikalar ve duran toplar imdatlarına yetişti yine.Golün iyisi kötüsü olmazda, hep son dakikalarda ve ağırlıklı duran toplarla skoru yakalıyorlar.

Golde ofsayt yok ve pozisyon faul. Faulu yapan adam 3-5 dk once de caktirmadan elle oynadi. Luzumsuz isler yapti sanssizlik da eklenince yine bir son dakika oldu. Yaptigi hareket faul ,elini koyup bir de israrla uzerine tirmaniyor ,emenike boyle pozisyonlarda iyi durus aliyor, keske bir kac pozisyon once 2-0 a gelseydi ki gelebilirdi ,macta o zaman isler farkli olabilirdi

Kapayın maçı falan nie izliyorsunuz ya. İlk yarının son dakikalarında atmasalar, ikinci yarı türlü baskı ve çirkeflikle zaten alacaklardı maçı

Ulan bir kere de biz atalım ilk yarının veya 2.yarının son dakikasında yeter yav.

Ya beyler adamların farklı alacagı belli, hep aynı senaryo hala da izliyorsunuz ayıp ya

Hakemlere, adamların çirkefliklerine falan kızalım iyi hoşta. Bide kendimize bakalım arkadaşlar. Adamlar en azından pisliklede olsa, boyun eğmiyorlar bir şekilde aç gibi saldırıyorlar.

Bizde 2 sene üst üste şampiyonlugun getirdigi rehavetle, sanki başarıya doymusuz da şampiyonluk çokta önemli degilmiş gibi sahada geziniyoruz. CL maçı oldu mu bizdede bu görüntüler ortaya cıkıyor.

Bu seneden umudumu kestim ben coktan

fb her türlü gol atabiliyor bu sene. duran top, korner, kanat, şut, dripling. gol silahları çok fazla. ayrıca ben kendimi bildim bileli fb Türkiyede duran toptan en çok gol atan takımdır.eskiden bunun sebebinin alexin ortaları olduğunu söylerdik ama durum o değil. fb nin genelde stoperleri iyi kafacı oluyor. bizde ise tam tersi olmuştur her zaman. bunun nedeni bence anlayış farkı. biz her zaman, barcadaki gibi geriden iyi oyun kurabilen stoper peşinde koşunca genelde kısa boylu oluyor savunmacılarımız. fbnin böyle bir derdi yok,genelde hep aptal ama uzun boylu ve sert savunmacı transfer etmişlerdir. bu yıllardır böyle. duran top üstünlüğünde bence bununda etkisi var.

konya yine çevirse maçı varya. ama çok zor adamlar biraz sesini yükselttimi hemen fenerin lehine faul,penaltı birşeyler çalınıyor

Konya hirsli oynarsa bir kaç gol atabilir.

Böyle devam ederse, ise, 2-3 gol yerler.

Adamları fark ederseniz attıkları her golde rakibi sindirme itme kakma ile konsantrasyon kaybı yaşatma ile oluyor. 43 dakika 1 tane kafa vurdurmayan konya orada vurduruyor.

Önce emenikenin ortamı germesi ardından caner ve ofsayt bir gol.

emenike çok etkili bir forvet. sow bence onun gölgesinde kaldı.

arkadaşlar bu eziklerin maçını izleyipte sinirlenmeyin. bu maçı kaybetseler ne olacak biz topmu oynuyoruz. Artık kendimizi bu eziklerin şampiyonluğuna alıştıralım adamlar son dk da ols balda olsa atıyorlar biz daha bırakın gol atmayı pozisyona giremiyoruz. Bizim için bu saatten sonra en önemli şey ikinciliği sağlama almak şampiyonluk artık mucize bile değil. Zaten bu oyunla ikincilikte bile zorlanırız

Geri
Üst Alt