STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

Bu Eskişehirspor kadar salak bi takım yok öyle ki bu gün fenerin yenmesi daha asır basıyo içimden.Sen alper gibi bi oyuncuyu ver takasta bienvenu gibi Allahlık bi adamı al o 6.5 milyon euroyu dürüm yaparsınız artık.Her ne kadar ertuğrul sağlamı sevsem de yönetiminin de değişmesine rağmen fenerin alt kademesini oluşturduğu için düşmesini canı gönülden istediğim takımdır.Fazla üzülmelerine gerek büyük abileri de önümüzdeki haftalarda yanlarında olacak zaten.

Şampiyonlar Ligi'ne kalamaması Fener'in hayrına bir şey, farkında değiller. Allah korusun Bayern Fener'in şu halini görse karşısında, 8 değil 18 atar.

ikinci yarı aynı oyun devam ederse es-es yener.

Bienvenü kötü oynuyor ama Emenike kadar değil.

Ligin supriz takimi Kasimpasa gerisi hikaye...

♧tapatalk♧

Eskişehir'in geçen seneden bu yana iki sıkıntısı var.

1. Net bir santraforları yok. Eneramo kadar bir eleman alsalar yine iş yapardı.

2. Kamara gibi ligin en kötü, en çapsız yabancısını sürekli 11 oynatmak zorunda kalıyor. Oraya mesela Kayseri'den Sefa veya Kasımpaşa'da bugün yedek soyunan Viudez gibi birini bulabilseler iş yaparlar.

Fener ilk yarı nasıl bir diziliş içindeydi çözebilen var mı asdasdas

4-3-1-2 değil, 4-3-3 hiç değil. 2 forvet 1 kanat 3 orta saha gibi birşeydi :D

Yarın sınavım var ve arada fener maçına bakdım sters attım biraz. Aslında fener hayatta çok işe yarıyor. Eğleniyosun, stres atıyosun falan :D

İyi ki Cardozo'yu almadılar. O adam şut atmasını biliyordu, daha tehlikeli.

E.Saglam soyunma odasinda oyunculari ciddi sekilde uyarmali. Cok rahat mac kazanabilir adamlar biraz ciddiyet olsa.

2. Kamara gibi ligin en kötü, en çapsız yabancısını sürekli 11 oynatmak zorunda kalıyor. Oraya mesela Kayseri'den Sefa veya Kasımpaşa'da bugün yedek soyunan Viudez gibi birini bulabilseler iş yaparlar.

Kamara mı kötü adam ? Kamara ligin kalburüstü yabancılarından biri. Zaten kendini kanıtlamış bir adam, ben iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. İkinci yarı atar golünü ;)

Maç eskişehirin. Fenev düşecek oyundan.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Elinde Necati varken Bienvenuyu oynatirsan tabi gol atamazsin...

♧tapatalk♧

Geri
Üst Alt